Ett nytt liv gror inom mig v4 (3+6)

Jaaaa OJ! Så var jag nu alltså gravid!!??

Vi har vridit och vänt på för- och nackdelar…gått från ”guuud självklart ska vi ha fler barn, minst tre”, till att ”ja men vill vi verkligen och orkar vi??”

Sen i höstas har vi gått från att tempo och undvika riskperioder till att ha avbrutet sex, något som vi vet sedan tidigare har funkat bra som preventivmedel för oss. Men de senaste två månaderna har vi ju ”kört på” fullt ut oskyddat. Så vi har väl båda nånstans ändå känt att vi vill men låter det utvisa sig självt om det fortfarande funkar, vi närmar ju oss 40!!

Och så i morse i sängen fick jag för mig, efter att studerat de senaste månadernas tempkurvor, att jag kanske skulle göra det där testet som låg i badrummet. Velade och diskuterade med mig själv i mitt huvud om jag verkligen borde göra det…”är det inte bättre att vänta två dagar så kommer ju mensen och jag kan använda testet en annan gång” men sen insåg jag att jag redan bestämt mig att göra och gav med mig!

Sagt och gjort! Han se vätskan tränga genom båda rutorna på testet och teststräcket kom direkt tydligt men inget i andra, så jag slängde lite irriterat in det i skåpet igen och tog tag i frukost. ”Var jag verkligen tvyngen att göra det, har jag så dålig karaktär!?” En stund senare gick jag iaf tillbaka för att kolla…OCH visst funkar vi fortfarande…andra ägglossningen tog det sig, anar dessutom att första var dålig tajmad när jag studerar FF appen (Fertility Friend – där jag registrerar min temp).
För där på den lilla vita plastsaken var det ju två sträck!? Graviditetsträcket svagare men utan tvivel…jag som stått och spanat i olika ljus efter eventuella sträck blev nu alldeles paff!! Oj Oj OOOOJJJ!!!

Mr är i utomlands och jag började desperat skriva på Familjeliv istället…ett jätte behov att få dela med mig! Kan liksom inte med att ”störa” Mr med detta under hans intensiva jobbdagar utomlands. Han behöver sitt fokus!
Men jag kände mig som en skurk när jag inte sa nåt när vi pratade nu på kvällen, det är så INTE JAG att inte dela med mig omedelbart!!!!
Däremot så avslöjade jag mig för Bästis när vi talade tidigare under dagen, velade om att säga eller ej och hade inte Mr varit bortrest hade jag nog inte sagt något ännu…

Illamående från och till men ingen större skillnad mot vissa pms, dock molar det extra i ryggslut och mage tycker jag nog…
Och så är jag väldigt trött nu redan 20:51 och jag säger godnatt!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *