Mr i chock! V5 (4+1)

Mr kom hem igår och som jag fick hålla mig för att inget säga förrän han kom hem. Flera gånger var jag på väg att skicka en bild på min mage med texten ”bebis” eller nåt annat. Men när det nu var så nära att ses kändes det fånigt att göra det via sms. Vi smsade om annat under hans bussresa hem och när han närmade sig och barnen just kommit i säng här hemma blev det plötsligt strömavbrott. Det visade sig vara ett som rörde halva orten. Och det höll i sig i ett par timmar. Så när kära Mr kom hem mötte jag honom med stearinljus. Kramar och pussar, åh vad vi längtat <3 Stod sedan ute i köket och jag sa något sådant:
”Du har ju haft fullt fokus på resan och jobbet nu och jag har därför inte delat mitt fokus, då jag inte ville göra det för att kanske störa lite väl mycket. MEN jag har en bebis i magen!!”
Reaktionen?
”Va, är det sant! Oh herregud!”
Typ så. Han var totalt chokad och jag sa nåt att det inte direkt var så att han inte visste vad vi hade sysslat med 😉 Han var inte upprörd eller nåt som att det ej kunde bli så här, men mer chockad och inte den glädje jag hade önskat! Dock förstod jag ju såklart att det var en chock liksom det var även för mig när jag såg strecket på stickan!! Så jag fann mig i det, men sa ändå att det kändes lite trist att han inte verkade glad. Fick då en kramar och han sa att han visst blev glad men kunde inte riktigt ta in att det verkligen växte ett litet liv inom mig!? Att vi skulle bli en till i familjen!? Att vi skulle bli fyrabarnsföräldrar!!??

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *