Mello och magsjuka! V7 (6+4)

Jaa vad säger man om förra veckan!! Jag som nojjade mig över att vi hade mycket inplanerat och ställde in fjällresan. Vad fick jag istället…vaknade natten till onsdag med ond mage och sen spenderade jag följande dygn på toaletten magsjuk 🙁 Kräktes endast en gång men det räckte gott med den andra vägen…usch!! Låg hela onsdag och torsdag, kände mig något bättre på kvällen så vi bestämde oss för att jag skulle hänga med till hotell- och Mellohelgen ändå. Fredagen var jag ok, hade matlust och åt lite både till lunch och middag. Kanske jag inte skulle gjort för det blev återfall med råge under natten. Så ny sängliggande dag blev det på lördagen för att i sista stund duscha mellofixa och sedan åka från hotellet i Mariestad mot Lidköping. Först besökte vi dock en fin indisk restaurang och jag som ÄLSKAR indisk mat över allt åt…RIS, enbart, buhu!!
Men mello blev det och magen skötte sig!

Efter detta är jag dock rätt sliten och mår rätt illa faktiskt…hemska magsjukan förra veckan och sen har det liksom inte riktigt lagt sig. Inte så att jag kräks men det är gott att stoppa i sig mandlar titt som tätt, eller konstant kanske är bättre ord!
Sen är jag sååå himla trött men jag är ändå tacksam och glad över att få känna detta än en gång. Tänkte ju skriva nåt långt och kul här men det tog stopp så det får jag spara till en annan gång.

See you

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *