Dåliga järndepåer

Såg på 1177 igår kväll att jag endast hade p-ferritin värde på 7. Så jag anar att barnmorskan ringer idag.

Blir väl till att starta med tabletter men jag tänkte också att jag ska tillverka lite järnbollar idag…tänk chokladbollar, maxat med allt järnrikt (ja inte kött såklart) man kan tänka 🙂

Återkommer med resultat!

Fin dag till er! Nu ska jag yoga❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dåliga järndepåer

 1. Ett tips köp Ferronol på Apotea, godkänt för gravida och bra för magen :D. https://www.apotea.se/ferronol-500-ml . Jag är blodgivare även om jag nu inte gett på ett tag och brukar alltid dricka denna, smakar inte illa heller :). Vet gravida som gått från lika lågt som du och fått upp det värdet till riktiga höjder :).

  Just ja den är vegansk också 🙂

 2. Jag hade också dåliga järndepåer när jag var gravid med vår andra dotter, inte så kul med de där tabletterna men huvudsaken är ju att allt blir bra i slutändan 🙂

  • lilla4ansmama skriver:

   Välkommen hit!
   Nej jag är lite rädd för de vanliga tabletterna då jag har haft väldiga problem med magen i många år. Men jag har till och från haft dåliga järnvärden även utan att vara gravid och då fått upp det med hjälp av Innate Iron Response så jag tänkte börja med dem och se om det kan räcka även nu. Att jag nu även ökar på mitt köttintag kanske kan hjälpa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *