Deo-rollad bomull…

Jösses, var jag trött igår…ingenting emot idag! Vid 2 inatt väckte Nr1 mig ”jag mår illa”. Snabbt ner mot badrummet men hann tyvärr inte dit utan allt kom upp på trägolvet (det med de breda sprickorna i🤢) . Lilla hjärtat har haft sååå jobbigt med just magsjuka och varit hysteriskt livrädd för att kräkas💔 Jag nyvaken med kräks på pyjamasbyxor och under fötterna blev lite ställd och vilsen och visste inte var jag skulle börja! Fick fram hink och undan hund, iiijjuuuu!! Upp med långa håret i knut, badda panna och stötta. Ropade på Mr som kom nervinglande och kallsvettig och sa att han måste kräkas…neeeej inte du också!!

Falsklarm dock och han bäddade istället åt sig och Nr1 i hörnsoffan. Jag lämnades därmed ensam med…golvet🤢🤢

Hmm, bomullstussar in i näsan och för säkerhets skull rollade jag på rejält med deo för att det inte skulle komma igenom något av den andra lukten! Jag stålsatte mig…handskar på, lakanstyg redo bara att slänga, andas iiiiiin andas uuuuut och 3..2..1…kör! Jag höll andan så gott jag kunde medan en påse fylldes och golvet tömdes. Fick blunda och kort pausa sammanbitet för att inte vara tvungen att springa in på toa! Värsta biten gjord och jag hör Nr1 ropa…”mamma du är bäst”❤️❤️❤️

Skurmopp fram istället och jag har segrat, pjuhh! Fy fiiiis rent ut sagt! Det var en pärs men jag klarar det ju för att jag vet att liten har det ännu jobbigare!!! I vanliga fall gör jag det (kanske inte utan problem men nästan) utan tjafs…men nu väääldigt känslig, njaa det var tufft!!

Tillbaka till sängen. Mr tar dear darling❤️ Jag har svårt att somna och väntar på att nån av de andra ska komma och allt upprepas, eller att jag själv ska känna av. Men icke och jag somnar tillslut klart medveten om att kl ringer om ett par timmar (6:30 rättare sagt och tänk då även på tidsomställningen). Det var nämligen min tur att ta friidrottstävlingspass under förmiddagen.

Låång dag är nu snart slut. Nr1 mår lite bättre ej kräkts sedan innan lunch och jag och hon tar soffsovet inatt. Även Nr3 har till och från klagat på magen under dagen. Håller verkligen tummarna att natten blir lugn och att alla vaknar pigga och utvilade i morgon.

Sweet dreams😘

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *