Barnfri helg, vad gör man då??

Sitter i soffan med ett glas alkoholfritt bubblande rosé och tar igen mig.

Trötta ben efter en dag med dammsugning, tvättande och fönsterputsning innan lunch. Hämtade sedan upp barnen i skolan och skjutsade dem till tåget. De bytte om till reskläder i bilen (bra med stor bil, hehe). Vi hann äta en glass tillsammans innan mormorn deras kom. Min mamma är inte känd för att komma i tid, så när det närmade sig 10 minuter till avgång och hon fortfarande inte hade dykt upp började barnen undra och skruvade väldigt på sig. Men så dök hon upp och vi hade lagom tid att gå till spåret och sedan kramas innan tåget rullade in. Minsting var väldigt sammanbiten hela vägen från skolan och jag väntade mig lite tårar. Men hon hoppade på tåget efter pussande och massor JAG ÄLSKAR DIG. Jag stod sedan utanför och vinkade och då, buhuuuu…stora tårar rullade på lilla hjärtat samtidigt som tåget började röra på sig. Då gör det allt lite ont i mammahjärtat. Några minuter senare fick jag sms från mellan som meddelade att storasysters telefon hade hjälpt och mini var nu glad igen. Jag vet ju att de kommer ha en toppen helg så då är det inte så farligt med avsked, men OJ så konstigt tomt det känns här hemma nu!!!

Åh mina små❤️ ❤️ ❤️ 

Ensamma hemma som sagt!! Vad ska vi nu hitta på?
Två magar som börjar kurra, strålande sol ute…hmm, det lutar åt en uteservering i stan. Mr har ju chaufför så han kan passa på att ta sig ett glas bubbel han med. Jag är galet sugen på räkor, så vi försöker nog hitta ett ställe som serverar det. Vår första dejt innehöll just räktallrik så det är liksom lite av vår grej. Men den dejten var många år sen och inte i denna stad så vi har faktiskt ingen aning om på vilket ställe vi kan få det här. En fiskrestaurang känns väl kanske som ett bra val. Ja ja vi får se vad det blir.

Ska ta och avrunda detta och piffa till mig lite kanske, inte ofta jag visar mig på uteserveringar nowadays, hehe!

Men måste först bara berätta om dagens fadäs. Jag var lite sen och stressad för att åka till skolan och hämta barnen. Hade packat ihop fikat de skulle ha med på tåget och dessutom annan packning att bära på till bilen. Tog jeansjacka och plånbok under armen och gick mot bilen. In med väskor, slängde jeansjackan på ett säte och in med mig. Backar ur garaget, kör ca hundra meter och inser sedan att plånboken inte är inne i bilen. Hmm, inte i baksätet, inte i bagaget…backar tillbaka till vår parkering. Kliver ur och tittar mot garaget. Där inne på marken ligger den. Men ligger den inte farligt nära att ha blivit påkörd när jag backade ut?? Jo men visst! Dammig och fin efter däcket var den, men inte särskilt mycket plattare än vanligt. Öppnar snabbt och vågar knappt kolla, telefonen var….HEL!
Va!? Trodde det skulle vara kross där i. Dagens fadäs byttes alltså till väldig tacksamhet för en fortsatt hel telefon!!
Grazzi hafna! Som man säger på maltesiska.
Tack så mycket!

Ha nu alla en riktigt ljuvlig helg!!!!
❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *