Happy Valborg!

Hoppas ni har haft en underbar dag! En solig varm Valborgsmässoafton, tycker mest jag minns dem som kalla och huttrandes vid en stor brasa. I år var det nog istället många inställda brasor, häromkring i alla fall eftersom det är så torrt.

Vi bestämde oss för att skippa allmänna firanden och var hemma hos vänner istället. Fem vuxna, sju barn och två hundar. Helmysig kväll som faktiskt spenderades ute på deras veranda ända till hemgång vid 22:30. Okej det blev ganska kallt där på slutet men massa filtar hjälpte. Vi hade lite tapas knytis. Är ingen van tapas kock alls så det blev mest svenskt plock från vårt håll, men gott blev det. Rabarberpaj och vaniljglass till efterrätt. Mums!

Trötta barn varav en somnade i bilen hem. Även Vovve var riktigt slut efter att ha busat med sin bästis i många timmar.

Mr är redan i säng och jag på väg strax även jag. Jag gillar att öppna och stänga dagen själv så det blir ofta så att det tar mig en stund att komma upp efter att alla lagt sig. Även morgonarna är jag ju först upp nästan jämt.

Men NU är det time…allldeles väldigt mycket senare än vanligt för mig!

Natti natti!

Sweet dreams❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *