Min och Mr’s dag idag

Idag för 16 år sedan hade vi vår första date. 23 år gamla var vi. ”16 år sedan, är det inte mer?”, konstaterade vi imorse. Det känns som en hel livstid som vi har varit VI.
Att ge presenter är inte det viktiga enligt oss men att på nåt sätt uppmärksamma vår dag brukar vi göra. Visst köper vi ibland nåt fint till varandra, ibland en blomma, ibland tar vi en date och ibland bara ser vi varandra lite extra. Idag var planen att ta en lunchdate i stan. Men nu blev det så att Nr2 fick vara hemma idag då hon hade lite feber igår kväll och Mr fick dessutom en massa långa möten mitt på dagen så vi skjuter upp den till i morgon sa vi. I kväll är det sista springserien för tjejerna och utdelning av pokaler efteråt så vi kommer vara på IP hela kvällen. Årets 14 maj får helt enkelt vara en dag med hela gänget istället för på tu man hand. Vi har många fler av dessa dagar att fira framöver har vi tänkt.

2003 var vi på café, satt där och pratade bland annat om hur lite pengar man har som student. Men konstaterade också att pengar är onödiga att lägga på hög så för Mr’s sista pengar gick vi efter ett par timmars caféhäng vidare till en fiskerestaurang och åt vår första räktallrik med baguetter och aioli tillsammans. Mmmm så gott det var och efter det har det blivit en hel del räktallrikar genom åren. Vi bor dock inte kvar i samma stad så den ”äkta” varan var länge sedan vi fick. På den tiden hade vi ingen digitalkamera och har inte riktigt koll på var fotona är så tyvärr kan jag inte dela med mig av den stunden. Men i minnet kommer jag för alltid i håg den stunden.
Tänk om vi då vetat att vi nu satt i en litet hus på landet med tre, snart fyra barn, en hund och två katter❤️ ❤️ ❤️ 

Frost ute i morse och jag är lite bekymrad över hur innehållet i pallkragen tar det, men har inga jätte förväntningar på årets odlingar ändå så det får bli som det blir. Kallt då men nu är det jätte skönt och jag har det så här nice när jag skriver med mysigt sällskap dessutom. Hon lär sin mamma allt om TikTok, hihi! Kan förstå att de fastnar med att göra dessa videosar med bra musik till, en av våra filmer finns nu på Instagram

Det är så grönt och härligt ute nu ❤️ Jag hoppas att värmen håller i sig, först och främst i kväll men också framöver. Är så redo för vår och snart sommar.

Ska förbereda för middag nu, blir lite tight om tid sedan.
Sen blir det HEJA HEJA!! På två av tre tjejer i alla fall. Mellantösen som nu visserligen mår mycket bättre och kommer gå till skolan i morgon kommer ändå inte springa i kväll.

❤️ 

Åter i morgon!!
Kramis

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *