Lillhjärtat vårt

16:30 idag var det dags för oss att kika på vår lilla bebis igen. Sen tid och jag kan lova att jag har väntat och väntat på denna eftermiddag, hihi! Men en härlig händelse fick dagen att gå lite snabbare. När jag satt vid datorn på förmiddagen kände jag en tydlig spark i magen. Jag la handen på och fick nästan direkt en likadan och jag kunde känna lite lite även mot handen❤️

Äntligen!

Och detta var inget fladder som skulle kunna misstas med nåt annat utan detta var den lill*. Lycka!

Tillslut var det ändå dags för oss att åka till sjukhuset. Maken jobbade in i det sista, telefonmöte, så vi hann inte prata så mycket innan. Jag har ju känt mig väldigt säker på tjej! Särkilt efter att Nub Teori grupper på Facebook alla gissat på tjej. Nu skulle vi snart (förhoppningsvis) få veta!Barnmorskan Frida hälsade oss välkomna. Jag fick lägga mig på britsen och direkt såg vi hjärtat som tickade❤️ Hon gick sen igenom allt som ska kontrolleras. Allt fick hon bra bilder på, men när det var dags för hjärtat låg liten så tokigt att hon inte fick alla de vinklar hon ville ha. Hon buffade på men den vägrade. Jag fick vända mig fram och tillbaka på britsen för att få den att byta läge i magen..men icke. Till slut bad hon mig gå runt lite och sen gick det. Allt såg så bra ut! Jag kan inte riktigt minnas att man kollat såå noggrant med de andra barnen, men det gjorde de säkert!

Bara en sak kvar att kolla….

It’s a……….…………………………

.

.

.

.

.

GIRL…en tjej, en tös!

Ännu en älskade hjärtegulldotter❤️

Vi får en fantastic four här hemma!!

Jag är såå glad och det känns sååå rätt!

Nu längtar jag ännu mer efter den lillA❤️

Namndiskussionen är igång på allvar här hemma, hehe! Detta kommer bli svårt!!!

Tusen miljoners TACK för denna dag! För evigt tacksam för våra barn och för vår nya lilla dotter❤️

Godnatt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *