Nu drar jag iväg på kurs

Ja nu är det dags för min kurs där jag utbildar mig till Hälsovägledare inom Ayurveda. Denna gång blir jag borta onsdag morgon till söndag kväll. Så länge tror jag aldrig att jag varit ifrån mitt lilla gäng…och det känns mycket märkligt!!!

Velade väldigt hur jag skulle göra denna gång om jag ens skulle komma iväg. Dels för att det är så länge att vara borta hemifrån utan mina kära (tidigare har det alltid bara varit två nätter och vid ett tillfälle tre nätter). Inte för att jag inte tror de klarar sig utan mig, det vet jag förstås att de gör och de får dessutom tid för bara pappa-barn och det händer inte så ofta. Men också därför att det är just länge iväg på en kurs, med skolbänk från morgon till kväll, tidiga morgonar med yoga halv sju innan frukosten två timmar senare. Oftast har vi också någon samling även på kvällen efter middagen. Och såklart MASSOR med info som ska pressas in…

Jag brukar i vanliga fall vara ganska trött efter dessa helger och nu när benet bråkar och jag dessutom de sista dagarna fått ganska mycket sammandragningar (inga onda dock!) så blev jag lite nervös över hur jag ska klara det. MEN jag brukar också vara så boostad med energi och fylld av glädje och livskraft. Så det både tas och fås energi.
Men detta tillfälle blir också det sista med ”mitt gäng” som jag nu gått med i drygt ett år. De kommer fortsätta med sista två helgerna i september och oktober, men jag har redan bestämt mig för att inte gå på dem! Så för att få knyta ihop det lite ville jag komma ner och få träffa dem och såklart också få ta del av all information, även om jag troligen gör om denna kursdel om ett par år!

Summa summarum…jag bestämde mig för att åka och om det blir för ansträngande får jag väl helt enkelt åka hem!! Har några inlägg som kommer under dessa dagar men en rejäl uppdatering kommer nog först när jag kommer hem igen. Det brukar vara väldigt lite skärmtid dessa kurshelger!

Så nu ska jag njuta av ren vegetarisk mat, yoga, meditationer, massa andliga övningar och såå förstås njuta av denna otroliga visdom som Ayurvedan är!!
Kunskapen om livet helt enkelt❤️


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *