Minsting ordnar skönhetssalong för mor sin

Helgen som var frågade lilltösen min om hon fick sminka mig.
”Absolut” sa jag, då jag helt klart kunde tänka mig att få lite ompyssling en stund. Jag var återförsäljare för Mary Kay en gång i tiden och har en del smink kvar från dess. För gammalt nu, jag vet och inte så snälla produkter som jag numera önskar använda, men ändå sparar jag dem för sådana här tillfällen eller då jag (mycket sällan) lägger mer make up än mascara. Hon bad om hjälp med i vilken ordning det skulle användas och gjorde sen grundligt med allt från concealer och foundation till rouge och läppstift. Fullt fokuserad var hon och jag kunde sitta och njuta med benet upplagt på en pall. Hon gjorde även mitt hår och det blev många olika frisyrer innan hon blev nöjd. Aningens hårdhänt med borsten då och då och tofsbanden tog jag ut själv mellan frisyrerna då det kändes som lite väl mycket hår slets av. Men annars är ju just att bli fixad i håret såå makalöst skönt.

När jag var klar var det hennes tur att bli sminkad av mig. Även storasystrarna kom ner och ville göra. Mr kom in i badrummet för att se vad vi höll på med men lämnade snabbt då han INTE alls uppskattar denna aktivitet. Jag tycker inte heller att barn och smink har något med varandra att göra, men nån gång ibland kan det ju vara kul att få gå loss lite, hehe!
Mellantösen konstaterade när hon fick se lillasysters färdiga resultat att ”Hon ser ju ut som ett TikTok-filter”. Allt jämförs med TikTok nu för tiden!?
Nr1 gick ut hårt med pudret och jag fick lite ont i magen för vad som komma skall om några år. Försökte säga att less is more och att en sminkning helst ska var så pass naturlig att man knappt ser sminkad ut. Får se hur det blir med den saken så småningom som sagt.
Nr2 tog sig an läppstift först och då det illröda råkade komma lite utanför bestämde hon sig för att fortsätta på den banan och valde att göra sig till en clown istället med en stoor röd mun och vit kring ögonen.

Tyvärr tog jag inga kort på dem så ni får hålla tillgodo med mitt resultat.
Så vad sägs…inte illa va?
Fick hjälpa henne att med tops ta bort lite utkladdad mascara bara men annars är hon ju en talang, hihi ❤️ 

Apropå clownsminkningar så har det blivit lite sådant genom åren. Denna omgång är från vår tid i Malta, en dag då alla töser var hemma förkylda från skolan…

Små sötisarna mina, här är de inte så gamla ❤️❤️❤️ 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *