Hinner inte med bloggen!!!??

Men vad är det egentligen som händer med dagarna. Snabbare än sjutton går de och jag har inte alls hunnit få in någon bloggrutin nu med töserna på hemmaplan hela tiden. Allt för ofta blir det sent på kvällen, kanske till och med när jag lagt mig i sängen och får ihop nåt halvdant som inte är särskilt kul att vare sig skriva eller läsa. Eller så somnar jag mitt i alltihop. Igår satt jag och skrev på mobilen på väg till ett badbrott här i närheten. Kom ganska långt och det flöt på bra men hann ej färdigt tills vi kom fram och då åkte telefonen ner i väskan. På kvällen när jag sedan tänkte lägga in bilder i inlägget hade det ju inte blivit sparat, suck! Sånt kan få mig att tappa inspirationen totalt.

Men nu ska jag försöka få till ett med bilder och allt, spara det allt eftersom och sedan även posta det. Förhoppningsvis, för trött..jajjamensan!!

Igår var vi som sagt iväg till ett badbrott. Jag kände mig ganska skeptisk då jag inte är så förtjust att bada i brott, känns läskigt på något vis. Men vi blev övertalade av vänner som skulle åka och barnen ville förstås. Jag har många tonårsminnen från brott då det var en massa alkohol inblandat och antar att de har avskräckt mig lite.

Men vi kom dit i alla fall efter att först ha röjt efter aftonens firande. (Jag säger det om och om igen…TACK för diskmaskinen!!! Vet inte hur många vändor den startades under kvällen och morgonen. Två måltider och två efterrätter med 18 personer, det blir ju lite disk).
Picknick filt och fikakorg var packad för några timmars badhäng. En fikakorg med chips, lördagsgodis och kakor som vi fick av gäster på midsommarafton. Inget matigt mellis alls och vi som insåg att vi var rätt hungriga åt onyttigheterna för glatta livet, hmm!?
Och det var ju jätte fint där visade det sig. Alldeles stilla klart vatten och fin skog runt omkring. Badstege och höga kanter att hoppa ifrån men också en liten ”strand” med hyfsat långgrunt så småttingar kunde gå i.

Badgänget tyckte minsann att det till och med var lite varmare än i poolen hemma. Jag badkrukan, eller rättare sagt, mamman som ännu ej köpt några badkläder som passar henne kunde ju inte uttala sig i den frågan utan höll noga koll på barnen från land. Hmmm, undrar om jag kommer köpa nån baddräkt överhuvudtaget denna sommar eller kanske jag fortsätter mesa (=njuta) på land?

Jag skötte mig rätt bra med ostbågspåsen i alla fall, haha!!

Tröttmössor var vi igår då det ju blev sent på midsommarafton, så efter badet åkte vi förbi ica och köpte pasta, crème fraîche, tonfisk och oliver för att få till en snabb middag och bänkade oss sedan framför två avsnitt av ”Sveriges yngsta mästerkock”. Slappardag helt enkelt.
Men även om vi var sega och slöa var det ju ingenting jämfört med hur jag och maken kunde vakna på midsommardagen förr i tiden, innan barnen. Hua jag mår dåligt bara av att tänka på det. Det är sååå skönt att vara nykter…jämt!! Jag är en riktig light-drickare numer även som icke gravid och att vakna bakis var evigheter sedan. GOTT!!!

Blir inte många pics från midsommar (tog en hel del men så många människor på dem och dem vill jag inte lägga ut här).


Självklart blev det som vanligt fotbollsmatch med stora mot små! En tradition som jag avstod från i år. Men som nästan alla uppskattar väldigt! De vuxna vann men barnen protesterade vilt då de tyckte att det fuskats, haha, kan nog hålla med där. En hel del fasthållningar och bortlyftningar stod papporna för…


Barnen pyntade så fint ❤️  Jag har alltid varit med och petat och bestämt hur det ska vara men jag har slutat med det helt!! Nu kollade jag inte ens hur det var på loftet förrän precis innan gästerna kom. Tacksam för den förändringen! Både för min, makens och barnens skull..

Bildfattig midsommar blev det men åh en så mysig sådan som absolut inte saknade värme och glädje alls!!!

Vi konstaterade också att det var den sista ”lugna” midsommaren på några år för oss, nu väntas det bebisfirande framöver, hihi❤️ 

Veckan som kommer går jag in i vecka 24, barnmorskebesök väntas och stortösen kommer hänga på danskollo. Tält är återigen uppsatt och lite övernattningar är inplanerade.
Det blir en bra vecka helt enkelt ❤️ 

Tack för idag!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *