Datastrul

…så det får bli telefonskrivande istället vilket är så trist så det blir nog lite dåligt uppdaterat framåt. Jag satte mig igår i gemensamma rummet där det finns wifi men jag kom in på alla sidor utom just min blogg. Där stod det bara och tuggade!? Ingen aning om varför men jag gav upp.

Vi badar, fiskar, åker roddbåt, äter glass, äter mat och så börjar vi om igen…haha campinglivet! Igår var vi och åt glass vid en av alla Göta Kanals slussar. Det var riktigt varmt och vi hittade ett trädgårdscafé där vi satt vid ett bord under ett äppelträd. Lovely!! Jag hade innan vi åkte suttit i tältet och luskammat och det tog så tid med Nr1 (som ju har gaaaaalet mycket hår) så solen hann komma fram och värma på tältet rejält = överhettad jag!! Fy katten, bröt ihop lite efteråt och pustade i skuggan bakom tältet och sen ett dopp i sjön och jag var back to normal.

Litet bild race tänkte jag bjuda på❤️

Wetternglass fri från det mesta och vääääldigt god!
En mysig dag i Hjo försökte vi få till men åsk- och regnskurar som kom titt som tätt störde lite fööör mycket!!
Tjejerna hyrde trampbåt härom dagen. De testade köra även mig men då blev det så tungt att styra så jag fick snällt hålla mig på bryggan liksom Dogge..
En ljuvlig grillkväll vid vattnet i solnedgång hade vi härom kvällen. Mums med grillade hamburgare och smore’s
Upptäcker att jag har inga kort på vårt tillfälliga hem, ska se om jag kan få till det i morgon. Här ovan var igår kväll då det ösregnade en stund. Vovve myste i sin bädd inne i värmen (vi har en värmefläkt!).

Lite uppdatering i alla fall. Och just ja…inne i vecka 27 nu, hihi❤️

Natti❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *