Sista dagen på detta place…

…avslutade vi med att grilla. Planerade redan igår att vi skulle göra om lördagens myskväll i kväll, men då det blåste alldeles galet idag tänkte vi om. Mr åkte och handlade efter lunch och jag tog en tur med vovve. Fortfarande blåsigt men då jag kom ner och gick längs vattnet visade det sig att det var alldeles lä vid ”vår” favvo plats. Skyndade mig hem och meddelade Mr att han ändå skulle köpa grillmat. Packade ihop allt som skulle med och traskade ner mot sjön. Barnen fick idag nya holländska vänner och vi skickade upp dem att bjuda in deras familj. Vilket de nappade på. Väl framme vid grillplatsen var en tysk familj där och lekte med barnen i strandkanten. Vi började prata lite och det slutade en timma senare med att vi hela högen dukat enkelt långbord hela högen!

Ahh, det spontana!

Ahh, det internationella!

Som jag gillar dess två saker❤️ Glada öppna människor, få prata lite engelska igen, barn som leker huller om buller, kottkrig och blåbärsplockning varvat med djupa samtal…en perfekt avslutning på en perfekt vecka helt enkelt!!

Tyvärr blev en för lång väntan på mat i kombination med fet och lite väl köttig mat en dålig mix och jag sitter nu med havregryn i varmt vatten och försöker mildra en magkatarr”attack”. Usch, ont…men i det stora hela är det en liten ond droppe i ett stort ljuvligt hav så det är inte det onda jag kommer minnas från ikväll❤️

Nu kryper jag strax till sängs. Ska bara kolla barnen från fästingar då de rullat mer i gräs och blåbärsris än nånsin!

Sweet dreams dear darlings❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista dagen på detta place…

 1. Gud så härligt det där lät och såg ut om man bortser från magkatarren då! Hoppas det känns bättre!

  Jag har varit lite frånvarande ett tag och det har inte gått att komma åt min blogg men nu är jag igång igen men ligger nu hos en ny portal så in och kika på min nya blogg(min egna domän kommer snart vara igång men kör på nya bloggadressen så länge) 😀

  • lilla4ansmama skriver:

   Det var en toppen kväll! Men nej magkatarren var hemsk och höl i sig långt in på natten! Nu är det rejäl uppskärpning på matfeonten för min del och läget är stabilare, tack och lov!

   Kul med ny blogg, blir kul att fortsätta följa dig där!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *