Vecka 28

Oj oj en sådan frånvaro!! I’m sooo sorry…

Det har liksom inte funnits utrymme. Vi gick in i sådant semester mode att alla tillfällen med dator eller telefon kändes lite som bortkastad tid. En erfaren bloggare vet ju bättre och schemalägger lite inlägg under dessa perioder men det tänkte inte jag på så klart, hehe!

Så er tappade läsare hoppas jag hittar tillbaka så småningom❤️

Ni andra, jag är glad att ni haft tålamodet med mig❤️

Vi är tillbaka hemma igen. Även om jag just nu (i fortsatt semester mode) sitter i bilen och skriver på väg mot en baddag vid Djäknesundet mellan Aspa och Karlsborg, typ! Vi ska på baddejt med kusinerna där och det blir lite halva vägen att ses där. Har aldrig varit där men det ska vara väldigt fint, så det hoppas vi på. OCH jag hoppas att det finns skuggläge för nu kommer ju den riktiga värmen.

Våra sista campingdagar spenderades på Småängen camping utanför Finspång. Campingen låg jätte fint vid en lite sjö, Lien. Det skulle vara en liten lugn camping men vi som kom från Strömsnäs som verkligen var lugn tyckte att det var full fart på denna. Haha, tänk oss på en av de riktigt stora resortcampingarna!

Jag ringde och kollade om det fanns plats innan vi åkte och damen sa att det gjorde det. När vi kom fram visade det sig att det inte var en vanlig husvagnsplats utan på tältplatsen, men att det gick att dra sladd till en elstolpe för ström. Hmm, kände oss lite lurade först då tidigare tältplatser inte känts så lockande. Men när vi strosade upp och spanade in läget på den lilla höjden bland ekar och tallar lite i utkanten av campingen blev vi stormförtjusta! Lite bilder därifrån tror jag att jag hade i förra inlägget. Dessutom väldigt glada att vi inte fick en plats nere i ”smeten” för där på miniplatser med grannar super tätt intill hade vi inte stannar mer än en natt!!

Fantastiska dagar fick vi här, solen sken, knappt vind och ca 23°C varmt. Åh så lovely. Inte för varmt på dagarna och skuggläge för tält på morgonen så inte heller för varmt att vakna. Mycket nöjda la vi oss på lördagkväll efter en perfekt grillavslutning även denna sista-kväll. Lite mer upp-och-nervänt blev sedan de sista timmarna innan avfärd.

Klockan 04 väckte nämligen Nr1 mig alldeles illamående och med ont i magen. Nyvaken och förvirrad fick jag snabbt ut oss från sovdelen och försökte tänka ut om vi hade nåt vettigt som kräkpåse/hink. Det fick bli hundbajspåse i diskbaljan. Vi satte oss på varsin stol utanför tältet med påsen framför tösabiten. Det kom inget och vi tog oss mot servicehuset för toabesök. Nu längtade jag hem till våran toalett och storis tyckte vi skulle ha lyssnat på 3an som ville åka hem redan på lördagen.

Men inget kom upp och vi satt sen på våra stolar och kollade på svtplay tills de andra vaknade vid sju. Massor med gånger försökte hon kräkas men icke! Jag kände mig märklig i magen och när Mr vaknade kände han detsamma. MEN inget! Vi började därför snabbt packa ihop oss för att förhoppningsvis hinna innan regnet som väntades. Vi hann få in det mesta i bilen men icke tältet så i hällregn kämpade jag och Mr på med det medan hund och ungar (nu även Nr3 med bajspåse framför sig som visade sig vara falsklarm tack och lov!!) inpackade torra i bilen. Haha, hade velat ha oss på film när vi försökte pressa in ett slarvigt ihoprullat dyngsurt tält i bagaget!!!

Lätt (läs super) trött mamma i bilen hem!! Satt bak med liten skruttig. Som sen under dagen piggnade till mer och mer och ingen annan blev dålig!!

Mindre kul avslut på en såå lyckad semester. MEN jag tror att vi fick det som ett test för att se om vi kunde behålla lugnet. För några år sedan hade det varit riktigt sura och stressade päron som inte var särskilt sams, men NU vi skrattade lite (om än lite) till och med. Grymt bra jobbat Mr!!!!

Känslan att på söndag kväll krypa till sängs var gudomlig!!! Inte så att jag lidit på luftmadrassen, det har verkligen gått över förväntan men ändå, MIN SÄNG❤️

Vi är glada att vara hemma igen och de två följande dagarna har fyllts av uppackning, storhandling, studsmatta, läsmys, poolbad, svampplockning och igår när kidsen hängde med mormor och morfar passade vi på att göra en totalommöblering av vardagsrummet!

Vänta nu var allt detta på två dagar!? Inte konstigt att jag känner mig lite slut nu. Kan snabbt konstatera att min gravida kropp mår väldigt mycket bättre ute campandes än hemma. Hmm, skärpning tror jag!!!!

Vecka 28 entrades i måndags. 27+2 idag.

Jag mår fortfarande bra tycker jag. Förutom alla åderbråck då. Insåg snabbt när jag kom hem och drog igång med alla sysslor att jag knappt haft ont nånting överhuvudtaget när vi varit ute, men att det nu direkt drog igång! Detta ger mig dock hopp om att de nog kommer minska bara liten kommer ut till oss. Magkatarren som jag kände av så mycket på campingen är bort här hemma, så skönt för det var hemskt!

❤️

På fredag är det dags för nytt bm besök och jag hoppas att järnet stabiliserats.

Nu är vi nästan framme och jag ska försöka få iväg detta innan SOL och BAD väntas heeeela långa dagen!

Hoppas ni njuter av sommaren (jag ska försöka trots att det är lite väl hett som väntas…)

❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *