Tredje trimestern

Kliver nu in i sista tredjedelen av denna gravididtet. Jag gör det med en yr, yrslig och lite tung dag idag, so far.
Yogade en lång skön yoga i morse och allt kändes jätte bra men sen när vi skulle ta en tur med vovve i skogen och se om vi hittade några kantareller fick jag sätta mig på en stubbe en stund då illamående och lätt svimningskänsla kom krypande. En stund i vila fick tillbaka kraften och vi vände hemåt. Det fick helt enkelt bli sängläge för mig nu och passar på att skriva lite här.

Det är ju väldigt varmt och kanske det påverkar mig mer än jag trott också, men annars är det väl låga blodtrycket och järnet som spelar mig spratt. Det har under helgen kommit flera ”attacker” då jag varit tvungen att sätta mig en stund för att inte bli alltför yr. Tråkigt tycker jag då jag vill kunna göra vad jag vill…men jag ska lyssna på mig!!

Varm helg som sagt, liksom bröllopsdagshelg❤️
Så i lördags firade vi oss.
7 långa år som gifta ❤️ 
Vi började dagen på Grand hotell med en mumsig frukost. Sen hängde vi hemma, läsandes och badandes i poolen. Det blev en väldigt skön avslappnad dag tillsammans, alla njöt och vi avslutade det hela med kräftbaluns.

Västerbottenpaj, sallad, kex, ostar, äppelpaj och jordgubbsmousse, bubbel till både stora, små och gravida och ja KRÄFTOR förstås. Mina föräldrar var med oss. Toppen kväll, toppen dag ❤️

Första bröllopsdagsfirande som gravid (japp vi levde i synd och fick barn innan bröllop, hehe!)
Brukar alltid se till att vi fotar oss tillsammans på vår dag,
men detta var det närmaste jag lyckades detta år.

Söndagen fortsatte avslappnad och VARM. Dags att åka till playan!! Första besöket på denna strand i år som är ca en timmes bilfärd från oss. Vi åkte tidigt då vi anade att det skulle bli mycket folk och svårt med parkering. Så vid halv tio intog vi stranden och hängde sedan där tills sen eftermiddag.
Vi la oss först mitt på stranden i solen men insåg redan vid tio att det skulle bli på tok för varmt där så vi lämnade lite handdukar där och tog picknickfilten in under tallarna strax bakom. Ett bra drag visade det sig och där kunde vi hänga när det var alltför hett men ändå ha solläge efter doppen. Ytterligare en toppen dag så helgen kan inte annat än sammanfattas som en av topp-tio-stunderna denna sommar ❤️

Big mama ❤️

Planen för dagen är mer poolhäng då det verkar vara sista riktigt varma dagen på ett tag i alla fall. Min bästa vän och hennes dotter kommer och badar med oss. Jag antar att slappa i solstol för mig går lika bra som sängen.

Tack för nu❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *