Jag och mina piller

I kampen mot ferritinvärdet mitt har jag nu alltså gått all in bland vitaminerna, haha! Greatlife.se har ett gravidpaket de rekommenderar och jag tänkte att varför inte.

Dyrt som skrutt men då jag hade en del av det hemma redan blev det inte riktigt fulla summan på en gång. Utöver paketet tar jag även extra Iron Response. Multivitaminen innehåller också järn så har man inget problem med järnvärden räcker nog med det man får i sig via Baby&Me.

Till frukost tar jag numer
2 st Baby&Me multivitamin
1 st Iron Response
1 st Flora
1 st Eskimo-3 Pure
4 droppar Holistic D3

Till lunch
1 st Flora

Till middag
1 st Flora
1 st Helhetshälsa Magnesium

Värsta pillertrillarn har jag blivit. Började nu i månadskiftet och det ska bli spännande att se om det gjort någon skillnad den 26e när det är dags för nästa barnmorskebesök.

Det finns ju mängder av andra multivitaminer och mineraler på apoteken, men då jag är rädd för det mesta syntetiska har jag valt att lägga lite mer pengar på whole food produkter istället. Jag har haft så mycket strul med min mage genom åren och när den nu lugnat sig vill jag bara ge den det bästa, hihi! Testade ju SiderAl från apoteket en månad men då det inte gav nåt resultat (och dessutom troligen var en bidragande orsak till magkatarren som drog igång nåt alldeles väldigt under tiden jag åt det för att nu efter att jag slutat blivit bättre) så fanns det verkligen ingen anledning att fortsätta. Nu håller jag tummarna att jag får en super bra effekt!!

Obs, inget sponsrat inlägg detta utan jag delar enbart med mig vad jag äter (och hoppas ska hjälpa mig)!

Avslutar med ett FB minne som kom upp idag. För sex år sedan semestrade och njöt vi på Gotland. 3/5 av oss hade visserligen halsfluss under tiden vi var där. Men då det gått över hade vi så här mysigt!!

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
(och snart får vi skriva ett hjärta till, iiihhh!!) 

Önskar er en skön kväll!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *