Inne på sista sommarlovsveckan

För nio veckor sedan var det skolavslutning. Vi satt och huttrade och frös när glada barn sjöng ut skolan och in med sommaren. Härliga underbara nio veckor fulla med mys, bad, semester och glass. Det känns som vi fått massor gjort men också bara varit, vi har verkligen njutit av ledigheten. Lång skön sommar MEN det har gått snabbt och idag insåg vi att om lika lång tid som sen skolavslutning så kommer vi bli en till i vår fina familj❤️

Ännu mer kärlek in under vårt tak! Wow sååååå tacksam för vad vi får uppleva❤️

Såå nio veckor snabbt sommarlov, nio veckor snabbspurten av graviditeten. Snart är hon här snart är det dags! Är vi redo?? Klart vi är…

Ska bara riva övervåningen på vårt hus och under utbyggnadstiden sova på vårt snart nybyggda kontor 50m från huset. Så är vi redo?? Ja jag sa ju det klart vi är, haha! Galet kommer det kanske bli, MEN vi är så lugna och soft inför detta så det känns så bra. Vi tar dagarna som de kommer, vad annat kan vi göra!? Jag har i alla fall lovat mig att jag ska njuta av livet som jag har här och Nu!

Dagens njutning…

…pussel med min pussgurka!!!

Peace och kärlek på det❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *