Vecka 32 (31+2)

Åhh så svårt jag har att prioritera datorn tydligen. Jag hade bestämt mig för att sätta mig direkt på morgonen idag ju…men vad hände?? Jo dammsugarn hände och tvätt av lakan och yoga och djupavslappning och lunchdejt på stan med Mr och…
Sen hade klockan blivit så mycket att det var dags att möta Nr3 vid bussen (de andra stannade på fritidsklubben och hon behöver ej cykla själv då). Vi hade sedan en eftermiddag i köket med köttbullerullning och sen bakade vi vaniljbullar. Läggning, bädda de nytvättade lakanen i vår säng och här är jag nu, klockan är halv nio och jag sitter och klipper med ögonen. Men har jag lovat så har jag.

Vecka trettiotvå alltså.
Om bara sex veckor skulle mini kunna komma och det anses som normalt. Ja liksom om tio veckor också förstås och min känsla är att det snarare blir tio än sex veckor.

Hur mår denna kära preggo då?

Riktigt bra skulle jag vilja säga. Känner mig både stark och snygg (ibland i alla fall, haha!)
Det börjar så klart bli lite tungt men det känns som att veckorna efter att vi kom hem från semestern med bättre mat, mer yoga och fler promenader har gjort susen. Viktökningen har lugnat sig lite och benet känns inte så ofta lika smärtsamt. Jag vägde mig i helgen och är nu uppe i 79 kg vilket är 14 kg ökning. Hittade anteckningar från graviditeten med Nr3 och det är ungefär samma ökning som med henne. Hoppas dock inte jag fortsätter följa den då det slutade med 95 kg!! Men att jag skulle öka 16kg till känns helt otroligt, vad gjorde jag egentligen sist?? Nåväl inget jag oroar mig över ändå.
Mitt blodtryck, järn och resten av kollerna kommer på måndagens bm besök. Så det får jag återkomma med. Efter det besöket kommer det sedan vara varannan vecka.
Jag känner mig inte särskilt trött så jag tänker att hb måste vara ok. Blodtrycket är nog lågt fortfarande eftersom yrseln hänger i, men jag skulle inte säga att det är ett vidare större problem.
Om jag jämför med tidigare graviditeter så mår jag nog fysiskt ganska liknande, men jag har en helt annan mental styrka och inställning och känner att ”besvären” inte alls behöver vara så besvärliga som jag trodde och tyckte att de skulle vara då. Jag njuter faktiskt mest nu.

❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ TÄNK ATT JAG FÅR VARA GRAVID IGEN LIKSOM!!!!❤️  ❤️ ❤️❤️ ❤️

Jag känner vår lilla älskling mest hela tiden. Jag tippar på att hon ligger med huvudet neråt och det känns som att hon sjunkit ner en bit då det känns lite annorlunda i bäckenet och trycker lite annorlunda. Och ser det inte ut som magen är ganska låg nu??

Många rörelser känns strax under mellangärdet eller upp mot revbenen, det gör sällan ont men ibland undrar jag om hon försöker ta sig ut genom huden. Lyckades filma några rörelser (om än inte alls av värsta sort då hon oftast slutar så fort kameran drar igång, haha!!) och den videon finns på Lilla4an på Instagram. Nr3 älskar att sitta och känna på magen ❤️ 

❤️❤️Mys ❤️❤️ 

Förra veckan började det stråla i brösten och jag anade att det var mjölkproduktionen på nåt sätt och var tvungen att klämma och kolla lite…och visst kom det ut lite råmjölk. Inte mycket, har aldrig haft lätt att klämma ut mjölk utan bebis som ammar men det var där och det är första gången jag såg denna graviditet.

Känner inga cravings längre, äter mina vitaminer och det känns som jag får i mig det jag behöver. Dock klarar jag inte tomater, citrus, jordgubbar, stark mat eller för hårt stekt. Ja sen all skräpmat har ungefär samma effekt. Alla dessa ger mig galen halsbränna och även magkatarr om jag inte slutar äta av dem i tid.

Jag var igår iväg på höstens första gravidyoga. SÅÅ underbart att komma in i en yogastudio. Jag yogar ju mycket hemma och gillar det jätte mycket men ändå det att komma iväg och in i den sköna känsla som finns i en enligt mig bra studio. Igår var vi 12 stycken preggosar olika långt gångna som fick oss en rejäl omgång. Märker att yogan jag gör hemma är lite mjukare och jag tar inte ut mig lika hårt. Men så kan det ju få vara.
Alla utom jag och en andragångsföderska var förstagångsgravida, tydligen slutar man gå på gravidyoga efter först gången hehe!

Nej nu är jag för trött för att tänka mer på vad jag vill få med här, haha! Bättre jag tar min stora lilla mage och kryper i säng. Mmm min sköna säng med nytvättade lakan, lakan som hängtorkat ute…how I love it!!

Sweet dreams dear darlings ❤️ ❤️ ❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *