Fredag igen

Var det inte nyss fredag, haha! Jisses denna vecka har släpat sig fram i ett sus och dus av värmevallningar och seg skalle. Men samtidigt känns det som att det alldeles nyss var just fredag och jag satt här i fåtöljen och skrev om kommande lördagens loppisdag. En dag som för övrigt blev två dagar med kvartersloppis och härliga fynd. Lördagen med kompis men sen blev resten av familjen så avundsjuka på mina fynd att de också ville, så när det visade sig att även söndagen hade en annan att erbjuda slog vi till.
Mer bebiskläder, ulljacka(kappa) till mig från Esprit, stora ulltröjor som får agera hemmautekläder till höggravid och nyförlöst jag i höst och vinter, vinterjackor till två av tre töser och lite andra kläder till tjejerna också. Nio tjocka stolsdynor från Indiska (för 50kr !!??). Sen fick jag tag i en babysitter, ergobaby (också för 50kr!!!??), tjock golvfilt till bebis, bröstpump, hmm..vad var det mer? Har redan glömt, hehe!
Jag var dessutom hos en tjej i närheten och hämtade hem mitt babynest som jag köpte tidigare i sommar och det visade sig att hon hade två matkassar fulla med bebiskläder som hon gärna ville bli av med. Denna vecka har jag alltså försökt få ordning på alla nya saker. Vilket gått ganska trögt då energin varit i stort sett obefintlig. Men nu är alla kläder tvättade och sorterade i sina lådor…

…redo för bebis ankomst❤️  Ska bara få ut dem från vårt vardagsrum, men det tänkte jag bespara min rygg från så det får Mr’s muskler göra när han känner för det.

Barnen testade babysittern
Alltså dessa ❤️

Igår morse efter att jag skjutsat Mr till tåget blev det ett snabbt besök på bibblan. Skulle egentligen bara lämna tillbaka våra sommarlån men jag smet in och kollade föda barn sektionen. Jag känner ett behov av att läsa och lyssna på allt kring förlossningar nu. Kan ju bero på att den närmar sig med stormsteg, hihi!

Började läsa denna igår

och samtidigt lyssnar jag på denna (ja alltså inte samtidigt men varvar med). Mindful Hypnobirthing. Så himla spännande och övningarna känns superbra.

Jag lånade det som fanns som kändes som att det stämde in på mig och mina önskemål och funderingar. Många gravidyoga-böcker och egentligen har jag ju en hemma redan som jag tycker är bra men jag letar efter bra ställningar under själva förlossningen så jag kollar igenom dessa också.

Min energi har ju som sagt inte varit på topp denna vecka och igår var det nog nästan värst. Förmiddagen var ok. Men efter en massa bilkörning (som visserligen var skön i ACn), handlade lite och mellan glömde sin gympaväska så det blev en tur med den också, och sen lunch så var jag helt slut. Slöade och väntade in töserna, som jag fick hämta vid bussen då det efterlängtade åskovädret äntligen kom och bussen timeade mitt i.

Det kommer närmare…

Rejäl urladdning blev det när det kom över oss och regnet öste verkligen ner.
Dock kändes det inte riktigt som det var tillräckligt för det var fortfarande fuktig luft och 20° varmt när det passerat. Så kvällen höll min orkeslöshet i sig och förutom middagslagning blev det tv-soffan framför Sound of Music. Our all time favourite❤️

MEN så idag när jag vaknade, av mig själv redan klockan halv sex, kände jag att nåt hade vänt.
tack Tack TACK!!!
Tog mig en dusch i lugnet innan resten av familjen trillade ner i köket. Min goa frukostdrink och sen efter att tjejerna åkt tog vi oss vår skogspromenad Mr&jag. Frisk klar luft fyllde mig med energi, underbart! Nu har jag tänkt ta med mig den energin in i helgen också som bland annat består av byfest och friidrottstävling. Men först väntar poolparty för storis. Hon fyller nästa helg och ska tillsammans med en klasskompis ha kalas idag. Jag ska åka dit till fem och hjälpa till att fixa tacos. Blir kul, tror jag med tretton 12 åringar…

Önskar Er en fin fredagkväll ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *