En kväll med skrattsalvor och getingstick

Hahahahahahahahahaaaaa..aaajajaja! Ungefär så lät jag igår kväll när jag och storisarna tog en omgång med spelet Speak Out.
Ett HELT galet spel!
Man sätter in en plastgrej i munnen som liksom spärrar upp läpparna och tänderna blottas helt och sedan ska man säga meningar som de andra sedan ska gissa vad man säger. Jag skulle igår bland annat säga en mening som avslutades med namnet Barbro. Att säga BARBRO utan att kunna sätta ihop läpparna blir typ AAiiioooo. Jag kämpade på men de fattade inte (såklart) vad jag sa och efter en liten stund skrattade jag så jag grät. OCH att skratta såå galet mycket med en bamsestor mage vilket gör att skrattet bara får en liten liten plats högt uppe i magen blev lite too much faktiskt. Gjorde nästan ont och jag fick tillslut ge upp.
Haha, kollade precis på filmen som barnen spelade in på mig när jag höll på och tårarna sprutar igen!!! Nr1 blev lite orolig när jag satt där och tårarna rann och jag höll mig för magen så hon tyckte att jag skulle sluta genast. Ska se om jag vågar lägga upp klippet på Instagram (lilla4an), hehe!
Ett gott (om än igår liite smärtfyllt) skratt förlänger ju livet ❤️

Helt klart ett spel värt att prova men kanske då inte som höggravid tydligen, hehe!

Ganska snygg va, hahaha!!
Dålig kvalitet men tog bara en dump ur filmen.

Skrattkalaset byttes sedan vid läggdags ut mot skrik och tårar då Nr2 blev stucken av en geting i sängen. Den hade lyckats komma ner under täcket vid hennes fötter och hon blev stucken på lilltån och på hälen på varsin fot, lilla hjärtat. Vi satt nere och hörde bara ett vrål uppifrån. Vi sprang dit och fick se en liten i panik som höll sig för foten och ajajajade sig och sa att det svider så i lilltån. Jag trodde först hon fått ett sendrag eller rejäl kramp men sen rätt som det var skrek hon till igen och andra foten åkte upp från täcket och med den även getingen. De kommer väl in och dör nu när det börjar bli kallare ute men i SÄNGEN liksom, nej där vill vi INTE ha dem, morr!!
Ingen av oss är allergiska mot de små rackarna i alla fall men ont gör det verkligen!!
Mr kollade igenom alla sängar ordentligt och jag fick sitta med dem en bra stund innan de kunde varva ner och komma till ro så de somnade.

Lite annorlunda kväll helt enkelt!

❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *