Vecka 35 och förvärkar

Idag går jag in i vecka 35. Är det nu jag får kalla mig höggravid tro, hehe!
Jag mår så bra och det är sååå skönt. Promenerade vår skogsrunda igår morse och jag kom på när jag gick där att jag innan sommaren nån gång tänkte där ute på stigen att här kommer jag ju inte orka gå och kliva över de nedfallna träden så länge till och jag gjorde det igår utan minsta problem. GALET TACKSAM över att få känna mig så pigg och stark som jag är. OCH kanske ännu mer ha det lugnet i mig som jag har. Tack Tack TACK för det!!!

Vägde mig nu på morgonen och vågen visar 82 pannor, ja jösses vart ska detta sluta, hmm!? Ökar ca ett kg i veckan verkar det som. Ja ja behövs det så gör det väl det…

Igår kollade jag på bilder från när min numera 12åring låg i magen. Lite kul med jämförelser faktiskt…

v35 2019
v35 2007
v35 2019
v35 2007

Den var lite mer avlång då och jag har mer rund magis nu skulle jag nog säga. Får gå under namnet bollen snart, haha!
Kul med jämförelser. Ska nog ta och se om jag kan hitta bilder från samtliga graviditeter. Har också tänkt skriva om förlossningarna jag haft. Får se när det blir.

En natt förra veckan hade jag faktiskt riktiga förvärkar. Sammandragningar har jag ju haft länge men de är helt smärtfria och detta var av annan karaktär. Jag vaknade av att jag drömde att vi klättrade i berg (tänk Alperna) och att barnen var långt före mig. Jag hade valet att gå lååånga istrappor eller krypa genom en fyrkantig tunnel som jag nog knappt skulle få plats i med min mage. Men vaknade här som sagt och slapp ta beslutet. Trodde först att det skulle bli så där scary som mina tidigare obehagliga nätter, men drog igång och lyssnade på min lugnande musik och andades. Obehaget försvann men istället kom förvärkarna. Skulle inte säga att det gjorde särskilt ont, de började ganska högt upp och flyttades nedåt och bakåt med lätt mensvärkkänsla. Kanske att det kom och gick under en halvtimma, minns ej riktigt. Sen somnade jag igen. Magen börjar träna inför vad som komma skall ❤️ 

Ny vecka för mig liksom ny vecka i kalendern.

Önskar Er alla en underbar sådan.

❤️Måndag ❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *