Aaoouch!!!

Fy vilken magkatarr jag dragit på mig igen, suck! Började med att jag ätit chokladtårta ett par gånger under veckan (rester sen kalashelgen) och sen lax i förrgår. Direkt efter den blev jag dålig i magen och fick diarré. I förmiddags tog jag en stor bit mörk choklad och på eftermiddagen när jag och storisarna åkte för att köpa inomhusträningsskor smakade jag på deras nutellacrepe…

Magen har alltså senaste dagarna spårat ur litegrann och jag drog inte i bromsen tyvärr. Kände när vi åkte hemåt från stan att katarren började ge sig till känna. Men ändå åt jag tacos till middag (visserligen svagare kryddad köttfärs till mig och även uppblandat med ris).

Fy katten så ont det gjort sen. Det strålar liksom ut i ryggen. Jag gick och la mig och slumrade lite men gick sen för att göra mig helt klar för natten. Tänkte jag skulle testa en bikarbonatkur. Men blä så ont jag fick efter och jag låg här i sängen och kved när Mr kom upp. Han fixade havregrynavkok och började sen massera(/smeka) över ryggsmärta och wow vilken effekt!!! Det bara försvann!? Magen fortsatte dock men efter två muggar havregrynsvatten verkar även det ge med sig! Tack och lov för det!

Bäst att utnyttja den sköna stunden på att somna.

Trevlig helg ❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *