Åter på banan

Sist jag skrev var det tungt! En riktig skitdag helt enkelt!
Kanske inte skit egentligen bara en dag med väldigt mycket tungt i mig. OCH även fast jag skrev att jag bara skulle gilla läget och låta det vara en sådan dag fullt ut, lyckades jag inte riktigt med det utan kämpade på och emot. Inte alls lyssna på min kropp där inte. Inga jätte ansträngningar kanske, men lät mig inte bara falla ihop och gråta på soffan vilket förmodligen hade fått mig ur det snabbare. Nåja, inget att stanna kvar i nu.

Jag bestämde mig hur som helst på kvällen att ändå bege mig till min gravidyoga på studion som varje tisdag. Tänkte att jag får väl sitta på mattan med benen i kors och gråta om det så är det som behövs. Att bara vara där brukar få mig i rätt mode…
Och SOM det fick!!! Väl där och läraren sa att dagens yogapass kallades för ”Keep up the spirit” visste jag att jag gjort rätt i att komma.
Åkte därifrån lättare i både sinne och kropp, TACK yogan än en gång!!

Igår hade barnen studiedag. Bästa BÄSTA att ha ledig dag på onsdagar enligt mig!!!!!!
Stor och liten tog hem varsin kompis och mellan skjutsade jag iväg några timmar till en klasskompis. Jag fick en massa gjort hemma på förmiddagen och sen drog de igång med att baka. Jag hade tänkt slappa medan de skötte sig själva men två sjuåringar i köket…nja då fick jag allt vara med och hjälpa lite. Även två 12 åringar kan tydligen behöva stöttning de med så det blev mest kökstjänst för mig hela dagen, haha. De gjorde risbräck, kolakakor och knäck och att mumsa på det medan jag diskade gjorde det bra mycket roligare (de hjälpte förstås till att plocka undan de med men vill jag ha det på mitt sätt så får jag ta det, hehe).

En välbehövlig dag för barnen. Solen sken och det var ca 15° C så en hel del utehäng fick de också. Mr och storisarna åkte sen på friidrottsträning medan jag och mini fick lite eget mys under kvällen. Hon var trött efter heldagslek och somnade ganska tidigt efter att vi läst ut hennes ”Vilma och Regnbågsfjädrarna”. Såå galet mysigt att ligga i vår säng nära nära och läsa och mysa…älskade lilla chokladmonstriga hjärtat mitt❤️

Fortfarande en himla massa zucchini i trädgården så igår blev det ingrediens i både lunch och middag. Jag har en 2kg klump i kylen som sakta betas av, haha! De ska väl egentligen smaka bäst om man tar dem lite mindre men när det används i en rätt och ej steks som de är tycker jag det kvittar.

En köttfärslimpa med riven zucchini, potatis, nykokta lingon och sås blev en galet god lunch. Det mumsades till sista smula. Middag blev istället en soppa med just Z, potatis och dill. Väldigt god även den…
Tror jag ska göra ett samlat inlägg med alla våra zucchini favoriter.

Idag står det bland annat utvecklingssamtal för minsting på schemat. Fick till en 45minutare från hypnobirthing-appen efter en skogspromenad i morse. Samma avslappning som jag försökte med härom dagen då det inte gick alls, idag var den alldeles super skön. Så olika det kan vara!!

❤️ ❤️ ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *