Hej vecka 37

Oj vilken långhelg jag tog tydligen!?

Nu sitter jag utanför minstingens dans som vanligt på måndagar. Jag är trött och sliten och längtar hem till soffan eller sängen till och med. Har sovit som en kratta i två nätter och det tar ut sin rätt…

Dagarna försvann visst i ruskig fart sen sist jag skrev. I lördags fick jag en eftermiddag och kväll alldeles för mig själv då maken, barnen ja hela min släkt i stort sett samlades i Stockholm för min kusins 50 årsfest. Det är ca två timmars bilresa dit (och samma hem mitt i natten) så jag valde att stanna hemma och vakta hundarna. En fantastisk eftermiddag fick jag. Sol, 21°C, poolhäng, kokosvatten, nyplockade vindruvor, långt facetime med min USAsyster, ett helt gäng med gravidböcker där jag börjar beta av förlossningskapitlen…

Hade helt enkelt inget att klaga på!! När solen gick ner tog jag mig till soffan med popcorn och glass och slökollade film. Efter sex timmars egentid kände jag mig nöjd och längtade efter familjen igen…haha mer än så behövs icke!

De kom hem närmare halv ett och då hade jag väl sovit nån timma. Kunde sen inte somna om på länge. Och inatt var det vrida och vända och sen långvak mellan 3-5, hmmm!

Så jaa mörk under ögonen dag har det varit idag…

MEN v37 nu va!! Häftigt!!!

Bara ett ynka litet hjärta kvar att fylla på den bilden. Jag har börjat få en del förvärkar. Sammandragningar har jag ju haft länge men sen förra måndagen då jag fick en kraftig förvärk just här på dansen har de ändrat sig till mer förvärkskaraktär som känns mer och som liksom börjar högre upp och rör sig neråt. Läste om förra graviditeten och då fick jag ett första falsklarm ca tre veckor innan bf som gjorde att jag packade bb-väskan. Nästa rejäla som klockades kom på bf vilket var tre dagar innan hon kom. Så är det tre veckor kvar nu kanske?? Vem vet?? Känner ingen stress vare sig över att jag vill att hon ska ut nu eller stress över att inte vara redo. Litar på att liten och kroppen vet när det är dags❤️

Men i fredags kände jag ändå att det var dags att fixa barnvagen!

Tvättad, skurad och smörjd…andrahandsfyndet är nu som ny, hehe!!

Kolla vad stortjejerna fixat när jag och mini kommit hem från dansen❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *