Snart är allt detta förbi

Igår när jag var på min gravidyoga kom känslan att jag kanske inte kommer gå på så många pass till. Jag kommer inte kunna vara med hela kursen som de andra. Jag blev nästan avundsjuk på dem att de har så mycket av graviditeten kvar!?
Med tjejerna har jag vid detta laget varit urless på att vara gravid. Haft ont, varit irriterad, jobbigt att det är tungt, oroat mig, gnällt och klagat. Men nu, jag vet inte om jag är redo för att det ska vara över. Det är inte så att jag skulle få panik om hon bestämde sig för att titta ut, VI är redo för bebis. Jag är bara inte färdig med att känna sparkarna, med att känna den stolthet över min kropp och att känna mig så härligt höggravid och vacker som jag faktiskt gör.

Jag är inte färdig med att vara gravid helt enkelt!

Folk undrar med ömkande röst…”Hur går det nu på slutet?”, ”Hur mår du?” ”Nu börjar det väl ändå kännas tungt?”, väl menat såklart.

Visst känns det i kroppen, men det är ju sååå himla skönt och coolt att jag i morse var uppe 5:15, yogade och hade min egentid innan alla kom upp och sen tog jag min tre kilometare (nu på vägarna) och kroppen min är 40 år ju för tusan (nästan!). Jag sa för ca fem år sig att jag kommer vara i mitt livs form vid 40 och ta mig tusan så känns det som så. Är så himla glad att jag fick uppleva detta!!!!

TACKSAM!!!!!!!!!!

❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *