Dags för mvc

Verkar vara lite varannan natt för mig nu. Natten till igår sov jag som en bebis (som sover gott hela natten alltså, haha!) medans jag inatt vaknade och vred och vände mest hela natten. Dock vaknade jag ändå 05:20 och kände mig färdig i sängen och gick upp för en dusch. Anar att jag kommer känna av det senare idag. I förrgår kväll yogade jag och lät telefonen vara från det att jag gick in i sovrummet. Tänkte att det var medicinen för en god natts sömn. Gjorde därför samma igår men tji fick jag, så kanske var det yogan som hade sövande effekt. Borde kanske börja ta en daglig kvällsyoga också!!

Ska skriva lite kort här innan jag beger mig mot stan. Två böcker måste lämnas på bibblan idag och efter det blir det att åka mot barnmorskan Sofia för ny koll. Kör varannan vecka nu. Vi har inbokat ett besök den 10/10 också och tänker att det blir väl iaf ett till efter det också, men sen har vi kanske gjort vårt tillsammans. Nästa gång är en eftermiddagstid så då följer nog barnen med. Idag ska vi prata förlossning. Hade tänkt skrivit ihop lite men det har jag ej, men det känns som jag vet ungefär vad jag vill prata om.
Vi kommer också kolla Ferritinet idag igen och hoppas att det kanske klättrat liiite nu…

Behöver göra mig redo men tänkte bara visa vår utsikt från vårt nya kontor/extra-vardagsrum/sovrum-när-vi-bygger-ut. Dålig kvalitet på bilderna, men känslan kanske kan fås ändå. Jag och minsting var upp igår och sopade ur byggdamm och hann börja dammsuga också. Ska flytta in Mr’s kontor i helgen och även få in soffa mm så vi kan börja använda det lite…kul!! Mr ska också dra igång med att gräva gropar för gjutning av första steget i vårt utbygge, yeaaay!!

Nu är alla byggsaker borttagna och väggarna vitmålade…en superhärlig balkong att njuta av solnedgångar på utanför!

Fin dag på Er alla

❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *