Massa förvärkar och även molvärk

Ja det händer definitivt en hel massa i magen min. Både igår och idag har jag haft mycket förvärkar och även molande både nertill i magen och i ryggslutet. Jag klockar inget och jag tror inte att det är på gång egentligen för så här vet jag att det kan hålla på ganska länge. Men ändå…det har nästan varit lite väl mycket. Känns nästan som att fallet i trappan drog igång nånting?? Spännande är det!!

Utlovade magbilder igår men det får bli idag istället (…och där kom en förvärk till).

ingen måne detta utan bara min big belly och fötterna som gömmer sig där nere kommer jag snart återse, hihi!!
Haha, galning!
Mysungen min pussar på magis.
Vecka 37+3
Vecka 37+3

Har tyvärr även haft en del magkatarrkänning idag och igår så det har varit en seg dag utan nåt vettigt gjort. Blir så trött och ur fas när magen krånglar, blä!!!

Tänker mig en tidig kväll och stoppar här nu.

Sweet dreams darlings❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *