Dagens känsla är att vi ej kommer gå fulla tiden ut…

…för idag har det molat, tryckt nedåt och med förvärkar då och då. Men som jag sagt förr så kan det ju hålla på så ett tag, men ändå har det känts annorlunda idag.

Mr och barnen åkte direkt efter skolan till badhuset för lite eget mys och efter att de varit borta ett par timmar kändes det nästan som jag ville ringa hem dem, men det lugnade sig lite så jag lät dem stanna, hehe! Har dock tagit tag i att skriva en liten lista på ”sista-att-packa-i-väskan” saker och nu sitter jag med fötterna i fotbad för en liten förlossningspedikyr, sånna där fåniga saker som helt plötsligt kändes väldigt viktigt😂 jag slängde även ihop lite snacks i matberedaren som nu står på kylning för att frysas in i mumsbitar och kunna ta med till förlossningen. Boar vidare helt enkelt…

I natt sov jag heeeelt kasst. Vaknade vid halv ett genomsvettig och med lätt andnöd. Lite som de tidigare gångerna men ändå inte fullt ut. Men jag kände att jag behövde upp ur sängen och in på toa. Så ner till toaletten och när det var avklarat satte jag mig med lurar i öronen, andades och drack vatten. Sakta lugnade jag mig men var helt klarvaken och jättehungrig. Åt soygurt och surfade in på FB och gravidgruppen jag är med i där flera andra också var vakna, hmm? Varav en fick sin lilla sen på morgonen❤️ Mr kom ner efter två timmar och kände en oro i kroppen. Det var som att det skulle dra igång men utan att det kom några värkar. Gick och la mig efter ett tag men somnade först vid fyra tror jag. Tacksam att Mr tog morgonen med att få iväg tjejerna!!

Kanske är det för att jag idag varit trött som det känts annorlunda i maggen…ja jag vet inte!? Ur pyjamasen har jag inte kommit och nu klockan 19 känns det som att det blir en dusch och sen krypa ner i den igen, hehe!!

Jag skulle ju berätta om min dröm för nån vecka sen. En helt galet verklig förlossning hade jag. Helt tydliga bilder och känslor och det gick SNABBT! Känlsan när jag vaknade var densamma och jag känner mig lite nojig över att det kommer bli så. MEN till det lustiga var ju att den ljuvliga mörkhåriga lilla varelsen som kom upp på mitt bröst och tittade rakt in i mina ögon med sina mörka mörka ögon hade en snopp!! Jag blev såå chockad i drömmen och först förskräckt, för hur skulle detta bli? Vad skulle barnen säga? Men sen sakta bytte osäkerheten mot förälskelse och känslan som kom var att det kommer ju bli toppen❤️ När jag vaknade kände jag att jag på allvar måste prata med tjejerna om att det absolut skulle kunna setts ”fel” på ultraljudet och att det är en lillebror som kommer. De vill ju hemskt gärna ha en lillasyster, hehe! Så nu har det snacket avklarats och Storis sa att hon ju också drömt att det blir en pojke….ja snart vet vi!! Namn har vi ändå ingen aning om så det tar vi sen, haha!!

Trött sovmorgonsmamma!!
Lovely bulan 38+2

❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens känsla är att vi ej kommer gå fulla tiden ut…

  1. Tina skriver:

    Vad heter storasyskonen?

    • lilla4ansmama skriver:

      Åh jag har ju valt att inte skriva ut våra nämn här i bloggen, håller på och utvärderar just nu om jag ska strunta i det och gå all in istället😂 Kanske kanske inte, men svarar tyvärr inte på din fråga ännu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *