Söndagkväll

…och ingen bebis ännu. Bäst att börja alla inlägg med det så jag kan bespara er nyfikenheten, hehe!

Helgen har varit full av skog och svamp. Igår blev det en promenad på 4km och dryga kilot trattisar. Vi satt både jag och Mr och rensade i en timme, inte så himla kul tillslut. Idag när solen dessutom sken packade vi med lite fika och njöt i flera timmar. Resultatet…2kg trattisar. Orkar verkligen inte rensa idag så det får väl bli mitt måndagsnöje i morgon. Förväller svampen och fryser in i lagom portioner. Nu kommer vi ha svamp hela vintern!

En galet skön helg till ända för den är slut så fort jag postar detta tänkte jag. Ner i sängen bums för mig helt enkelt. Sov lite halvdant i natt och vaknade sen tidigt och kunde inte somna om. Dock somnade jag sen under vilan på mattan efter morgonyogan , haha, låg där i 20 min och SOV. Det har aldrig hänt för.

Tänkte att fullmånen kanske skulle ha lockat ut mini men icke sa nicke… Kanske att det har lugnat sig lite med förvärkarna också så neej det dröjer nog ändå till BF, minst, är nya känslan.

I torsdags var jag och barnen till barnmorskan för kontroll. De fick alla leta efter hjärtljuden och sen fråga om de hade funderingar och Sofia svarade. Hon är så go med barnen. Allt verkade bra men sf-måttet hade ej ökat så hon ville att vi skulle komma tillbaka nu i veckan igen. Behöver ej vara nåt konstigt med det men hon ville ändå kolla. Så ett besök till innan bf blir det alltså. Gillar ju att träffa henne så det är ok, om liten nu inte behagar titta ut innan då förstås. Storis har tippat 17, 18 eller 23 oktober…ja vi får väl se!

❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *