Så kom lite sjukor

Vi har varit så galet förskonade från sjukor denna höst. Tacksam för det. Men så i helgen kom det lite ”mamma jag har ont i halsen” så måndag och idag har jag Mellan hemma hos mig. Hon gick igår för att det kändes mycket bättre tyckte hon men det var nog dumt så hon får hänga här med mig idag igen. Ingen större fara men vila och te får det bli en hel del idag.

Mysigt med datasällskap. Jag bloggar och hon spelar SIMS.
I måndags hann vi med två filmer bla Maleficent som Storis redan sett men inte Nr2 och eftersom uppföljaren snart kommer (eller har den kanske redan haft premiär?) på bio så passade vi på att se den. Minsting är lite liten så det får bli ett stortjejsbiobesök för oss andra. En massa läsning har vi också fått, har hållt på länge med Viveca Lärns Eddie serie och den avslutade vi idag. Får se vad vi nu ska läsa. Försöker ha igång högläsning med varje tös i alla fall några gånger i veckan. Storis och jag läser nu sal 305 och Minsting Roald Dahls Kalle och glashissen. Älskar att krypa ner i vår säng och bara läääääsa ❤️

Snapchattande unge och mamma ❤️

Igår var jag på yoga. Näst sista gången på kursen och jag har faktiskt tänkt missa nästa veckas avslutning eftersom jag tänkt föda barn innan den, hehe!
Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hänga i med dessa klasser ända in i vecka40. Men jag har ju tjatat om det och jag tänker fortsätta att jag är såå tacksam över att få må så bra. Underbart skön stund fick jag och även om gravidyogan inte fortsätter så tror jag att jag så småningom kommer gå på annan yoga där också. Men det får ta sin tid tills dess.

SOM SAGT jag är ju i VECKA 40 nu!!!

Från igår…bara 4 dagar kvar idag, hihi!

Under kvällen igår hade jag ganska många förvärkar igen. Jag vaknade även i natt och hade en ganska kraftig en. Även nu idag har jag en del. Jag får stanna upp lite när de kommer men de är inte smärtsamma.
Facebookgruppen jag är med i ploppar ut bebbar i en väldig takt nu. Jag är ju bland de som kommer på slutet, många har ju haft bf i början av okt så det är ju inte konstigt att de får sina små. Känner ingen stress ännu över att vår lilla inte är här men går jag över två veckor kommer nog lite frustration kunna komma smygande. Det är några som väntar på sina och är nu ca +12 dagar över beräknad förlossning och det kan ju helt klart bli lite knäckande.
Hoppas jag slipper!!

Åh jag är såå himla hungrig nu för tiden. Åt ganska nyss mellis (mums med falsk ostkaka!) men ändå sitter jag och suktar efter lasagnen som är på uppvärmining i ugnen till dagens lunch. Känns lite som att jag bygger på energilagret inför det stora som komma skall, hehe!!

Avbryter så…
Önskar Er en fin dag (trots galet tung grå himmel som lagt sig över hela Sverige tror jag…)

❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *