Nu händer det grejer

I natt vaknade jag ca 00:40 av en värk. Den gjorde allt lite ont och jag fick andas igenom men helt klart hanterbar. Sen kom det en till efter en timma, jag kunde inte somna om emellan, för att sedan öka och komma ungefär var 15 minut fram till klockan var 3:40 och jag lyckades somna om. Två gånger vaknade jag sen till av värkar innan klockan ringde vid 06:00. Mr erbjöd sig att ta morgonen så jag kunde sova lite mer men jag var så himla hungrig så det var lika bra att gå upp men det var en galet trött mamma som väckte sina döttrar. Ett par värkar kom under morgonens bestyr men sen lugnade det ner sig och vi tog vår morgonpromenad ute i regnet. Jag tänkte att det var som med Nr3 då jag hade en tuff natt tre dagar innan hon kom. Att det var ett falsklarm helt enkelt.
Mr gick sen till kontoret och jag gjorde mig redo att åka en sväng till affären för att handla lite och hämta ett paket. Ett toabesök innan och jag upptäckte blod och vad jag antar var slempropp. Det kändes inte lika självklart att åka iväg längre och jag meddelade Mr att det nog faktiskt kunde vara på g på riktigt snart.

Lite nervös och stressad kände jag mig helt plötsligt och jag började beta av listan på saker som var kvar att packa ner i väskan. Även Mr blev lite nojjig. Herregud vi ska ju få en liten bebis snart, är vi beredda på det egentligen!!??
Det blev så väldigt verkligt helt plötsligt och även en känsla av smärtan som kommer….

Vid 10 tiden kom sen en ny värk och därefter har de kommit under hela dagen ca 1-2 gånger i timman. Även slemmis har släppt lite hela tiden.
Värkarna håller i sig 1-2 minuter och känns rejält på toppen. Jag andas igenom och testar lite olika ställningar vad som känns bäst, det funkar bra so far.
En lång dusch med hårinpackning, rakning av ben, nagelklipp och fotfilen kändes skönt…liksom preppa sig inför förlossningen, hehe! Sen kommer det väl dröja innan jag lägger så mycket tid på mig själv dessutom.

Under eftermiddagen kände jag mig rätt säker på att det skulle öka på och bli en nattbebis nu i natt, men nu på kvällen känns det inte lika självklart. Storis frågade hur många procent säker jag var på att den skulle komma innan morgonen, hihi!! Ja du lilla vän om jag det visste. De har varit alldeles stissiga och uppspelta här hemma under kvällen. Jag förstår det, jag känner mig ju nervös så varför skulle inte de…

Väldigt skönt är att barnvakten bor i huset bredvid, så vi behöver inte fundera på att ringa hit henne i onödan. När vi behöver åka kommer hon in och sover vidare här, OM det nu sker i natt!

Jag ska ta och äta lite nu tänkte jag innan jag ska försöka sova lite. Min förhoppning är att det lugnar sig nu helt för att dra igång med full kraft i morgon bitti. Jag har sovit en stund på dagen här hemma men en hel natts sömn innan slutspurten vore väldigt skönt.
Vi får se helt enkelt!
Det blir en spännande nästa uppdatering här…
Och som jag sagt förut så Lilla4an på Instagram kommer uppdateras oftare så kika in där i både flöde och stories.

Sweet dreams ❤️

Lilla belly…snart ett minne blott
(Well jag vet att det kommer se ut som att jag är gravid länge till men ändå, haha!)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu händer det grejer

 1. Åh så spännande. Lycka till med allt när det sätter igång!!

  • lilla4ansmama skriver:

   Tack snälla!
   Min frånvaro här är ju förstås för att vår älskade lilla hjärta är här nu😍🥰
   Kolla in Lilla4an på instagram så länge. Inlägg här kommer…jag är liksom fastlåst i amningsfåtöljen mest hela tiden😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *