Kort hej från mig

Men du har väl en massa tid att skriva här medan Sallie sover…?

Eh, ja med tanke på att det är i min famn, sjalen eller vagn under promenad som den lilla behagar sova är det lite svårt att skriva samtidigt. Sjalen skulle väl visserligen kunna funka men det blir så pass framtungt att jag helst håller mig stående.

Hur jag gör nu??

Haha, hur smidigt som helst..not! Är hyfsat trött i ryggen nu.
Sallie somnade med napp i min famn idag istället för bröstet eller i sjal som oftast. Jag tänkte testa att lägga ner i vagnen när hon väl somnat men där vaknade hon efter två minuter utan min nära närvaro. Ska göra ett till försök strax, hon ska bara få somna djupare först. Har egentligen inget problem alls med att hon sover nära mig, men jag vill gärna få lite skrivbordsgöra/blogg gjort så då är det som sagt smidigare att inte ha henne helt nära.

MEN jag bär massor och gillar det verkligen, det känns så rätt att fortsätta bära såsom jag gjort i 11 månader nu. Även Jesper tycker det är rätt sätt för oss. Hittills har det varit i bärsjalen, vi har en Mobywrap. Jag får till den bra men enkelt och snabbt är det ju ej. Maken har burit nån gång i den men han har ej tålamodet att lära sig den själv och att sätta i på nån annan var krångligt så istället har vi slagit till på denna

Bild lånad från jollyroom.se

En Tula Free to Grow. Har bara läst så gott om den och hoppas att den ska passa oss. Detta tryck var nedsänkt så 1099kr. Tyckte det var ett kap. Jag köpte en begagnad Ergo Baby på en loppis innan Sallie föddes, men det visade sig att den krävde ett spädbarnsinlägg. Då jag skulle beställa detta på jollyroom.se var det slut och istället hittade jag då Tulan. Började då läsa på lite om den i FB gruppen jag är med i och de flesta verkade anse att ett spädbarnsinlägg är lite krångligt. Sagt och gjort, efter att jag kollade vad Mr tyckte slog vi till och den väntas komma idag eller i morgon, kul!!

Detta blev ju inte alls sånt kort hej från mig, har nu hunnit förflytta den lilla till vagnen. Där hon sover och vaknar om vart annat och kräver min vänsterhand som stadigt gungar vagnen fram och tillbaka, hehe vad gör man inte för di små.

Men nu ligger hon visst bara där och flinar så jag ger upp detta. Lite amning, blöjbyte och sen ett långsov i sjalen över lunch är istället planen. Får sedan se om den blir just så? Konsten att planera med spädbarn, hehe!

Tack för nu ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *