Ögonen går i kors här

Såå himla svårt att somna igår. Kanske månen som håller på att bli full. Kanske att det var hemskt kallt och dragit i vårt sovrum. Det har blåst nåt alldeles väldigt en tid och med tanke på att vårt tak just nu endast består av tunna plankor och ett frigolitlager, alltså inget vindskydd eller yttertak, blåste vinden i stort sätt rakt in. Vi bygger ut vårt hus och höjer dessutom befintliga taket så det är några kritiska dagar här nu då det inte behöver regna, blåsa eller bli alltför kallt, hehe! Låt oss be till vädergudarna…

Oavsett orsak sov jag dåligt och inte tillräckligt länge och jag känner mig idag därefter. Halv sju började det byggas på taket, väldigt tacksam för att det byggs men just idag hade det kunnat vänta ett par timmar. Men med tanke på väntat regn ikväll förstår jag och gillar läget…

Liten är lycklig men jag känner mig ungefär lika dimmig som på bilden, haha!

Dagar som dessa längtar jag lite tillbaka till våra soliga Maltaår.
Så här spenderade vi en dag för fyra år sedan

Visserligen en fin januaridag, det kunde också vara så att det var blåst och regn men aldrig att solen var frånvarande mer än som mest tre dagar. I stort sett varje dag kunde man njuta av solen…

Nåväl jag är inte bitter, haha! Allt har sin tid och nu är jag väldigt nöjd att vi är där vi är, alltså här (förrutom idag då, hmm mutter mutter!).

När jag kollade gamla Facebookminnen hittade jag lite bilder på Nike som bebis och visst finns det likheter mellan våra två minstingar…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *