Julgransplundring

Härom dagen slängde Nikes klass ut julen tillsammans med oss föräldrar. De hade en vardag och kvällstid så eftersom Jesper var i storstaden på jobb så var det jag som var föräldern som skulle följa med. Jag innebär ju också då så klart Sallie. Fasade lite för bilresan eftersom hon på eftermiddagarna inte alltid är helt nöjd med den, men det gick över förväntan. Nike är så himla gullig, hon sa att ”jag sitter i baksätet bredvid Sallie och sjunger om hon blir ledsen”. Hon tar sånt ansvar lilla gullungen.

Väl på partyt så satte jag Sallie i nya selen, som jag visst glömt berätta att vi har fått hem och även glömt att säga att jag fullkomligt älskar.
I den charmade gullungen så klart väldigt många och bjöd på några leenden.

När det var dags dags för dans kring granen sa Nike ”jag förstår mamma att du kanske inte kan vara med”. En förstående liten en återigen. Men jag kan lova att hon blev otroligt glad då jag sa att jo men det kan jag visst när Sallie sitter i selen. Vi dansade sedan för glatta livet till både räven raskar, små grodorna och jungfru skär.

Lite nervös blev jag när det var dags för raketen, alldeles galet hög ljudvolym men med tanke på att Sallie satt i selen kunde jag lätt hålla för hennes öra som ej var mot kroppen. Hon stördes inte det minsta utan somnade istället sött.

Lite fika och sen amningsstund medan barnen härjade, en klassförälder var lekledare och vi andra vuxna kunde slappna av i rummet bredvid och snacka strunt.
Det är kul med lite klassaktiviteter även utanför skolan och väldigt bra att få träffa alla föräldrar. Jag socialiserar ju inte jätte ofta, hehe, så detta var nyttigt även för mig.
Tog flera bilder från detta galej men nåt måste ha hänt med telefonen då de var såå suddiga hela högen…

Vi håller på och inreder det stora rummet utanför Jespers kontor, vill inte lägga några pengar på det egentligen då detta är lite tillfälligt så jag försöker hitta och ta saker som redan har för mycket av. Vi köpte nya sängar för ett par veckor sedan så våra gamla har vi ställt upp som en hörnsoffa och kommer ha en massa kuddar som ryggstöd. Det blir ett toppenrum för mig att yoga i, men främst för tjejerna att hänga i med kompisar nu innan de får sina egna rum. Sedan har vi ju dessutom utrymme att ta emot gäster så de kan sova där.
Men lillfisen var inte helt nöjd i Tulan när jag fixade nyss så nu sitter jag inne vårat hus i soffan och ammar. Ugnen fixar lunchen. Jag gjorde en potatis och tonfiskpaj häromdagen som var mums och får agera lunch även idag.

Detta inlägg är helt dikterat i telefonen, ha ha. Vad gör man inte när händerna är upptagna med liten bebis. Men jag är ganska säker på att jag behöver gå igenom det och ändra på några ord…liten sitter nämligen inte i cellen utan så klart i selen och ”salig i Nya Zeeland” borde väl vara Sallie i nya selen, haha!!

Over and out för nu.

Love❤️ 

Mamma kan du bry dig om mig nu istället, hihi❤️
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *