En helg hos oss

Vilken underbar söndag!

Har precis kommit in från en förmiddag och lunch ute i solen. Iris hade två kompisar här som sov över. De somnade sent och kom därför upp sent men så fort jag ätit frukost gick vi ut och tände en brasa vid vår grillplats. Där grillade och åt vi sen korv, hamburgare, veggieburgare, banan och choklad med glass och avslutade med att grilla marshmallows. Allting i sällskap utav den underbara solen som verkligen värmde. Lite märkligt en februaridag men jag var så glad att få känna dess varma strålar.

Nike var iväg hos en kompis och missade därför vår mysstund men antar att de har haft det ganska bra de med❤️ 
Sallie satt länge uppbylsad i sin vagn, jag stoppade in dynor bakom åkpåsen så att det blev som ett sittläge. Hon var jätte nöjd och satt och pratade med sina händer medan vi andra åt, när hon sedan tröttnade på att sitta tog Jesper henne innanför jackan. Lite senare tog jag över och då jag stängde min dunjacka satt hon fast så det blev som en bärsele bara huvudet stack ut, gullunge.

De tre nästan tonåringarna var helt klart påverkade av en dålig natt sömnmässigt och det var stundtals ganska tysta, de är snart på väg hemåt och Iris som har träning i eftermiddag…anar att det kanske inte blir någon av det.

Milla och min mamma åkte iväg för en stund skridskoåkning, Jesper är och hämtar Nike och jag talar in ännu ett blogg inlägg, har en hel hög nu som jag behöver redigera på datorn och lägga upp.
Älskar verkligen sitta vid datorn och det kan jag sakna nu när det inte blir mycket alls. Sallie äter och kommer nog vilja sova i min famn sedan verkar det som men jag behöver ta in vovven och duscha av henne för jisses så lerigt där ute nu.

Lördagen spenderade vi tillsammans med 1 000 000 andra på IKEA och köpcentret bredvid, det skulle handlas paket till kalaset som skulle iväg på på kvällen, hundmaten var helt slut liksom kattmaten så in på zoo. På IKEA åt vi lunch och handlade lampor, gardinstång med mera till kontoret och rummet utanför. Tjejerna sov där som sagt inatt och det var väldigt nöjda med det. Det känns jättekul att ha fått i ordning lite grann där uppe.
När vi kom hem från shoppingen FaceTime’ade Nike med sin amerikanska vän som hon lärde känna under Maltatiden. Länge sedan vi pratade och framför allt länge sedan Nike pratade engelska så det var lite knaggligt och jag fick hjälpa till med vad hon skulle säga. Hon förstår väldigt mycket men just att prata själv är klurigare.
Kvällen blev full med taccos och tv mys, stjärnorna på slottet är helt fantastiskt bra tycker vi. Det fick avsluta vår lördagkväll. 

Tack för denna fantastiska helg!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *