Vissa dagar är lite sämre än andra

En sådan dag. En sådan trött dag. En sådan dag då saker inte riktigt går min väg och tålamodet inte riktigt är på topp, hehe.
En sådan dag…

Härom kvällen la jag, Nike och Sallie oss för att läsa en bok innan Nike skulle sova. Sallie var också klar för natten och efter en stunds läsning visade det sig att hon också ville sova. Nike kröp ner i sin säng och jag stannade i vår för att vara nära Sallie om hon skulle vakna. Jag hade datorn med så jag passade på att redigera en del av alla dikterade inlägg jag gjort. Sallie sov och vaknade om vart annat, men det räckte med att hon fick bröstet nån minut så sov hon igen, så där låg jag. Maken och de andra barnen kom hem från trampolineträningen vid halv nio men jag stannade kvar med datorn i sängen till närmare tio då jag gjorde mig i ordning för att sova. Men att skriva på datorn innan läggdags var tydligen ingen höjdare för jag kunde inte alls somna. Det blev närmare tolv innan ögonen slog igen. För att ett par timmar senare väckas av Sallie. Sen var det växla bröst resten av natten kändes det som. Riktigt så illa var det inte men när jag vaknade av att resten av familjen åt frukost kändes det som jag var påkörd av ett tåg!?

Prioritera din sömn idag sa maken. JA ja, vet hur det brukar bli med det. Att somna om i morse var ingen idé att försöka. Jag har väldigt svårt att komma till ro då. Tanken var att jag kanske skulle lägga både mig och Sallie vid första sovet, men då hade jag ännu inte fått i mig någon frukost. Liten var nämligen inte på humör för att lämnas ifrån min famn. Istället somnade hon i min famn och jag tog frulle framför tv´n, tänkte jag. Men lagom att jag fick fram allt så vaknade den lilla tösen och så var det med den tv stunden, haha! Eftersom sovet var alldeles för kort var det efter en stunds glatt humör mest kink och gnäll, vill äta men vill ändå inte äta. Det finns bättre dagar än de med kinkigt barn och kinkig mamma. Tålamodet var inte alls på topp.

Nån timma senare var det dags för ny sovning och jag tog då med vovven och vagnen ut på promenad, lite luft kanske skulle göra mig piggare. 25 minuter skön promenad och sedan kom en lastbil och passerade oss och guess what? Liten vaknade så klart, suck. Hon somnade om sista 10 minuterna av promenaden men däremellan var det gnissel och gråt. Väl hemma var jag mer frustrerad än innan och jag skulle så klart skippat att gå och istället krupit ner i sängen, jaja!

En sådan dag man kan ha ibland…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *