Snart åter på banan

Jösses vilken pärs denna sjuka var då. Länge sedan jag varit så sänkt. Närmar mig två veckor sedan första symptom nu och är ännu unte frisk men energin har kommit tillbaka och det är sååå skönt!!

Milla och Nike är hemma från skolan. Nike mest bara snorig men Milla liknande min sjuka och hade nog feber idag på förmiddagen. Hon hostar och rosslar, men det har redan gått över i snor så förhoppningsvis peakade hon snabbare än mig. Tyvärr har även Sallie blivit dålig. Hon hostar och snorar och natten till idag var lite kämpig. Hon hostade så fort jag la henne så det fick bli sittande sovning för mig med henne i famnen.

Trist när alla är sjuka men känns extra besvärligt när de är så små och sjuka. Vi stora äter alla möjliga huskurer med honung bland annat men det funkar ju ej för Sallie så istället kör jag löktricket (hackad lök i en skål med hett vatten bredvid sängen) och sen har vi även hängt inne i badrummet en del idag med duschen på så att det blev riktigt fuktig luft att andas in. Hjälpte helt klart mot hostan. Tack och lov är hon inte särskilt påverkad mellan hostningarna dock…goa unge!!

Corona eller ej, jag ingen aning faktiskt. Har tänkt att det finns ju ingen mening med att testa folk nu om det inte är så att vård krävs (numer testas bara de allvarligt sjuka och vårdpersonal, tror jag), men egentligen skulle jag ändå vilja veta om det är Corona vi haft och har, då vet vi om vi kanske är immuna framöver eller ej. Men men vi får klara oss utan vetskapen.

Nu är eventuellt skolorna på gång att stängas. Vi som inte har några problem med det, Jesper jobbar hemifrån och jag är ju ändå hemma tycker bara att det är bra om de stängs. Jag vill verkligen inte dra hem fler sjukor nu (främst för Sallies skull!). Gymnasieskolor stängs from i morgon, men ej grundskolorna ännu. Ja vilken cirkus det blev kring detta…och än är det nog inte över på ganska länge.

Blir ett kort inlägg här nu för jag misstänker att natten kan bli som igår alltså halvdan sömn för mig.
Så jag säger god natt här och nu!!

Mycket tv och filmtittande har det blivit sista tiden vill jag lova.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *