Ont i bihålorna

Jag inhalerar ingefäraångor, masserar akupressurpunkter, jag nosar på eukalyptus och pepparmint, jag dricker vatten med citron, honung och cayenne…jag gör vad jag kan för att lätta på trycket så att säga.

Jag vaknade strax efter sex i morse och var pigg, så underbart. Massa skön energi hade jag och dagen flöt på så skönt. Solen sken och jag hängde upp tvätt ute på tvättlinan, dammsög och torkade golv. Tvätt som väntat på att vikas ligger nu på sina rätta platser. Såå goda halloumikebab-wraps fixade jag till lunch och jag låg ute i solen medan Sallie sov. Jag hade en härlig dag helt enkelt. Milla är helt klart bättre och Nike kändes ok.

Men sen blev det lite bakslag, mitt kanske för att jag körde på lite väl här hemma när energin äntligen kom tillbaka. Värken i bihålorna kom smygande och nu ikväll känns det inte så bra. Hade ont för några dagar sedan men det försvann då för att alltså komma tillbaka idag, hmm!?
Även Nike fick bakslag och gick och la sig med halsont och mer hosta. Det var inte lätt att hålla dem inne en dag som denna och är det vår så ÄR det ju studsmatta som gäller. Jag sa att hon skulle ta det lite lugnt men jag borde nog ha satt stopp.
Inget att göra åt nu, men i morgon blir det vila för lilltösen. Hon älskar att lyssna på ljudbok så det får bli massa sånt helt enkelt. Innan hon kraschade här på seneftermiddagen bjöd hon på banan och blåbärsglass, OJ så god den var!
Recept ungefär så här:

3 frysta bananer i slantar
1,5 dl frysta blåbär
1 dl vispgrädde
1 msk lönnsirap

Mixa snabbt ihop alla ingredienser i matberedare.
Ät och njut direkt!

Dagen var helt klart en bra dag men nu som sagt, njaa tror de får vara över för idag.
Sallie hostar och snorar fortfarande så kvaliteten på nattsömnen kan bli så där anar jag.

Sweet dreams!

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinne!
Jag ÄLSKAR solen
❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *