Påsklovet kom och gick

Härliga påsklov och vi fick vara nästan friska dessutom. Milla fick ont i halsen efter tre dagar i skolan (kanske jag redan skrivit??) och fick gå hem igen och den halsonten kom även till mig och sedan har det hållt i sig under lovet. Vi är inte direkt sjuka och kan vara uppe och hålla igång men det är där och eftersom Milla kände av även idag så antar jag att hon ska fortsätta vara hemma, suck!!

I en månad har jag haft barnen hemma nu och det är absolut fine, men skulle behöva lite vardag nu. Jag kommer så efter med allt hemma…längtar efter lite rutiner. Får försöka få in dem trots barn hemma antar jag. Ja ja PÅSKLOV var det ju jag skulle prata om.

Vi har påtat i trädgården, köpt två pallkragar till att så i, fyra totalt i år alltså. Tänker en med örter, en med sallader, en med blandade grönsaker och så en med potatis.

Vi har satt upp en gunga till Sallie så hon har gungat för första gången i sitt liv.
Hon har dessutom fått börja smaka lite mat. Smaksensationer på fingret som de så fint kallar det. Lite avokado, havremjölsgröt, äppelmos, ägg, havremjölk med mosade flingor, potatis… lite av vad vi har haft på bordet helt enkelt och hon gillar det helt klart. Attackerar skeden, hihi!!
Hon blir ju ett halvår på söndag, lilla gumman ❤️ Hennes nya ljud är numera mamamamamamamamamamamama ganska säker på att det är mig hon menar, hihi!!

Mer då, jo vi tog en heldagsutflykt till Tivedens nationalpark. Matsäck packad och picknickfilt med. Sen hade vi strandhäng hela dagen. En jätte fin strand som heter Vitsand vi en skogssjö. Barnen blir som förbytta när de kommer ut på en strand. Skorna åker av omedelbart och sen är det leken På-Händerna-Upp som gäller. Handlar om att stå längst stund på händer. De blir så harmoniska och vi fick Malta feeling tillbaka. Den tighta familjen som vi var där. Underbart. Det var dock ganska kallt eftersom det blåste så inte helt Malta feeling kanske, men ändå. En fantastisk dag hur som helst.

Påsken firade vi med mina föräldrar, utomhus. Vi valde långfredagen då den lovade bäst väder. Så påskbuffé och avslutade med påsktårta till efterrätt ute på gräsmattan. Mysigt. Min mamma hade sedan ordnat skattjakt till barnen så de sprang runt och letade ledtrådar och fick godis, pengar och pysselböcker som skatt. Även ett litet ”mästarnas mästare” hade hon ordnat. Jag och Jesper var ett lag, barnen ett och mamma och pappa ett. Vi kastade bollar i hink, fyllde vatten i en vågskål som skulle tippa över, pusslade och hade typ ”idioten”. Kul hade vi och barnen vann tillslut, med lite handikapp dock.

Igår spelade vi Bingolotto för första gången i barnens liv. Tre timmar höll det på och visst är det kul med själva bingospelet men annars, nja, tror det kvittar faktiskt! Inget vann vi heller. Men barnen gillade det.

Nu sitter jag här uppe på kontoret och har gjort det i snart två timmar. Jesper var nyss uppe med Sallie så hon fick äta. Jag har inte bara varit JAG på väääääldigt länge nu så detta gör under för en lite sliten mor. Min egna sjuka har tagit en del på mig och sedan barnens…
Jag packade med mig dator, bujo, oljediffusern (JAG HAR BLIVIT MED YOUNG LIVING; TJOHOOOO!) och annat smått och gott för att få massa gjort. Men jag har mest suttit och ritat och lyssnat på healande musik, solat mig i ljusterapilampan, andats Frankinsence och Thieves och dragit kort med mina healing- magikort. Underbart helt enkelt, men nu fick jag ett ryck och skriver lite här och ska sen planera kommande vecka tänkte jag. Nytta med nöje helt enkelt.

Lite bilder ska till här och sedan klart!
Må gott mina vänner ❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *