TRÖÖÖÖÖTT!!

Jag är så trött, såå Trött, sååå TRÖTT😴😭

Somnar i soffan efter lunch och gäspar mig sen genom eftermiddagen. Tar en vila i sängen kring kvällsmat och sen däckar i säng vid halv nio! 💤

Jag är så frusen, såå Frusen, gaaahh vad jag FRYSER!

Får liksom nästan frossa på kvällen. Tidigare idag iklädd två långärmade mjukiströjor och en ullkofta, kände jag att jag ändå var tvyngen att krypa ner i sängen under mitt täcke och yllefilt för att få upp värmen❄️😭

Vill ha energi, vill vara varm, vill vara mitt vanliga jag❤️

Var bara tvungen att få ur mig lite…jag vet ju att jag kommer tillbaka😍 jag har tålamod att vänta men att få ur känslor i ord på ”papper” gör sååå gott🙏 Hade en period då jag hade mina ”tre om dagen” åh så underbart det var! Varje morgon efter att barnen åkt till skola och innan jag drog igång dagens göromål så skrev jag tre sidor i en speciell bok. Om allt och inget! Ingen plan utan bara det som poppade upp! Borde ta tag i igen tror jag.

Men som jag skrev…

Jag är så trött, såå Trött, sååå TRÖTT!

Det är dags att säga natti natti😴

Snark💤❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *