Oh my…

Jösses, den bilen behövde städas. Jag är helt slut nu, haha! Vi är väldigt dåliga på det där med rena bilar, men ca två gånger om året då rackarns gör jag det rejält! Höll på från förmiddagen till halv fem då det var dags att hämta töserna och min mamma vid tåget. Hann inte riktigt klart, lite avtorkning och dammsuga ur bagaget och alla fönster. Gjorde lite mer när Mr fixade middag men sen sa magen ifrån och jag lyssnade och har sedan dess mest kört på denna pose.

Så härligt att ha barnen hemma igen. Vilken skillnad det är med ett hem fullt av barn aller bara två vuxna. Pang säger det och sedan är det lite som att man är i en virvelvind. Skratt, prat, lek och förstås en del tjat…mamma, mamma, mamma, hihi! Undrar hur många gånger mina öron har snappat upp det ordet? Tjejerna har visat bilder från helgen och berättat om allt från attackerande kobror, fyrverkerier, nya gosedjur, sängdisco och storbråk om sängplatser. De är super nöjda men också vääldigt trötta. Anar att mor min är likaså!

Jag är så väldigt tacksam för att hon gjorde detta för dem❤️

Hörs i morgon…då i v16!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *