Så där ja in i vecka 16

Betar av vecka för vecka…pang säger det väl bara och så är det dags, haha!

Hur mår jag då? Rätt bra tycker jag. Den riktigt låga dagen här i veckan var en engångsföreteelse verkar det som. Fy så tungt det var, men fram på eftermiddagen lättade det. Och då kändes det nästan som att jag istället svävade på moln. Ibland behöver man kanske ner mot botten för att verkligen uppskatta det vanliga! Jag har fortfarande dagar med dålig matlust och lite lätt illamående men inte alls som i början. Inte så mycket molvärk och de ömma brösten har också lugnat sig. Däremot känner jag mig lite trött i bäckenet (anar att det är lätt foglossning) om jag har hållt igång lite för länge. Sen gör mitt vänstra ben mer ont. Skulle tippa på att jag är lite över 70kg nu och det är då det har varit jobbigt innan. Men stödstrumpor på hela dagarna hjälper helt klart. Värst är när jag reser mig ur sängen på morgonen. Jag tog ett nytt blodprov för järn och de hade ökat men ytterst lite tyvärr. Men jag kämpar på med mina tabletter och försöker få upp det mer. Kollar igen omca 5-6 veckor.

Jag tyckte mig ju ha känt mini en del men sen ultraljudet knappt nåt. Detta oroade mig så klart då när jag började blöda, men den mådde ju fint! Så kanske bara att moderkakan (som jag ju har i framvägg) växt på sig mer och gör att det ej känns….inget jag tänker låta mig oroas över men JAAA jag längtar efter rörelser❤️

Idag har jag påbörjat min BUJO resa…har ni koll på det? Jag är complete beginner och hörde uttrycket först i början på veckan, haha! Men jag älskar att göra planeringar, städschemna, checklistor and so on. Så detta var nåt jag tog till mig med hull och hår. BUJO står för Bullet Journaling, har inget svenskt ord för det dock men det är ju helt enkelt en kalender med allt man önskar ska vara med. Jag har kladdat ihop en testvariant jag ska prova nu i maj, så får vi se vad jag gillart. Det finns massor på youtube och pinterest, instagram. Så jag har surfat runt för inspiration. Jag har lätt att få inget gjort alls om jag ej har en strukturerad dag och så har det varit ett tag nu så dags för förändring!

Sitter vid dansen och 40minutarn är strax över. Så postar detta nu innan de kommer utrusande.

Valborg i morgon, utan eldar verkar det bli i år då det är så torrt! Hoppas ni får en trevlig kväll❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *