Tisdagslyx som blev obehag

Idag var det dags att mäta mitt onda ben hos distriktssköterska. Hon tog blodtryck på armen och nere på foten. Sedan mätte hon alla möjliga omkretsar och längder. Det tog tid och eftersom hon var ny på området så kom hennes kollega in för att kontrollera och korrigera lite. Jag fick kolla olika material och färger…”kanske fint med solbrunt nu till sommaren” Ursäkta sa du fint, hehe det är såå tjockt material och är så osnygga de kan bli, men visst jag tog faktiskt det och med öppen tå då det kanske kan användas till kjol och så, men vi får väl se!? Hjälper gör de ju och det är viktigare än hur de ser ut nu. Sköterskan trodde jag skulle få dem inom två veckor.

Jag var tvungen att ge mig upp på stan efteråt och köpa nya trosor då mina vanliga inte sitter bra alls längre. Och eftersom vc tog sån tid fick det helt enkelt bli lunch på stan. En ceasarsallad med räkor i fick det bli. Den var såå otroligt god och det kändes väldigt lyxigt att sitta där i saluhallen och gotta mig.

Men lunchen fick ett abrupt slut då en dam vid bordet bredvid satte i halsen. Jag spanade lite hur det gick och resten av sällskapet började fråga henne hur det var med henne. Kändes som om hon började få lite panik och efter en liten stund gick jag dit. Det slutade sen med att jag gjorde Heimlich på henne men insåg att det ej funkade då min mage var i vägen. Damen bredvid tog över och det gick bra tack och lov!! Jag blev lite skakig av detta och svepte mitt te och mintchoklad och gick sedan strax efter händelsen. Usch så lätt hänt att saker kan gå fel…

Under eftermiddag och kvällen har jag tvättat och packat inför min kurs som jag i morgon drar iväg på. Ska bli både kul och inte. Blir ju borta tills på söndag!!

Nu är det dock läggdags…

Varm kram❤️

Dagens mäktiga regnbåge (genom blöt bilruta..)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *