Datorer alltså!!

MORR!! Vad trött man kan bli på tekniken när den inte fungerar. Eller kanske är det så att jag bara inte förstår mig på tekniken? Jag har sååå himla många bilder och försöker lägga över dem på den externa hårddisken vi har och telefonen är för full för att kunna göra nåt, för full för en uppdatering för full för att connecta… ja för full helt enkelt. Jag får ju skylla mig själv egentligen att jag väntar så länge innan jag tömmer den. Dels så hinner jag glömma bort bästa sättet att göra det på (kommer ju alltid på det tillslut efter att ha suttit och morrat en dag typ), dels för att det tar sådan offantlig tid att flytta allt när det är ett par tusen stycken, haha!

Som vanligt hjälper det att avreagera sig lite grann och nu andas jag några djupa andetag här och hoppas på att de för med sig lugn till kära Macen min, hihi!!

Visst blev det tältnatt för de fyra stora tjejerna i natt trots ett envist regnande hela natten och gör så nu fortfarande faktiskt. Min storis kom in vid halv tolv, orolig för att inte kunna somna. Hon fick lite varm mjölk och gick ut i natten igen. Jag gick och la mig men hade lite svårt att somna då jag väntade på att höra dörren öppnas igen, men icke! Hon somnade sött. Liksom jag efter ett tag. Jag vaknade dock efter ett par timmar av en väldig smäll, trodde att det var åskan men inget på blixtradarn. Gick upp och kollade ut om jag kunde se något men det gjorde jag förstås inte. Ibland kan ju ljud så där som man väcks av inbillas vara högre än de egentligen är, kanske att jag till och med drömde, men det tror jag inte då jag hörde ljudet en liten stund efter att jag vaknat. Tror jag, haha, kanske det också var i drömmens värld. Kom hur som helst fram till att det säkert var en jägare som sköt ett vildsvin. Somnade om igen efter en stunds vridande och vändande i sängen.
Natten var helt klart inte av bästa sort och det känns förstås idag. Antagligen är det min trötthet jag smittar av till datorn.

Ska strax ta tag i lunchen, blir rester till mig och Mr och ugnspannkaka till de fem töserna. Min storis åker sedan på näst sista dagen av sitt danskollo. Som hon älskar det by the way. Hon borde nog börja dansa varje vecka sen i höst, men hur ska det få plats tillsammans med friidrott, trampolin och fotboll, hmm!!?

Suck och supertrött preggomamma!!

…lägger ner skärmarna för idag tror jag!!!
Tar en varm låååååg dusch och tycker lite synd om mig istället.

Nej visst ja, lunch var det ju. Jaja det får vara en sån där mindre kul dag ett tag idag antar jag…

So long!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *