Bra dag idag igen

Återigen fyra tjejer ute i tältet i natt. Ny kompis som övernattade hos Nr2. De kom i säng i tid och jag kunde göra det likaså. Hörde någon komma in för ett toalettbesök en gång men gick snabbt ut igen så jag somnade strax efter. Sen hörde jag inte ett pip från dem på hela natten och jag SOV SOM EN PRINSESSA.
Vaknade av mitt larm kl 7 och då hade Mr redan åkt till tåget för länge sedan. Han brukar alltid säga hej då men denna lapp mötte mig…

…jag sov tydligen så sött att han inte ville väcka mig. Tackar för det då jag istället fick vakna pigg en stund senare.

Tyst och tomt nere i huset och jag tog min kopp vatten och la ut en filt på vår uteplats för en stunds yoga. Inte för varmt inte för kallt…lovely! Avslutade med att lyssna på några av Honest Guys affirmationer. Denna och denna. Grymt bra start på dagen enligt mig.

Ca 40 minuter höll jag på och när jag började vara klar hörde jag töserna vakna till liv i tältet och strax efter komma tassande över gräsmattan. De hade sin frukost framför Sommarlov och jag tog min ute.

Hallonsmoothie innehållande 2 dl hallon, 1 dl kokosmjölk, 0,5 dl kokosvatten, en dadel och 1 tsk kakaonibs som jag mixar ihop…mmm, omnomnom!!
Camping katalogen var med och jag försökte komma fram till om jag vill vara på nära håll eller långt bort. Väldigt skönt att slippa åka långt i bilen särskilt hemvägen, men ändå så ger det ju en lite extra semesterkänsla att starta bilen och veta att vi har flera timmar att beta av, sen komma fram trötta men överlyckliga att vara framme, hmm!!?
Det krångliga är att jag jag växlar i detta ungefär varannan dag. Får låta resten av familjen välja tror jag.

Igår behövde vi komma iväg en stund med alla barnen efter en lång regnig dag med mycket inomhusaktivitet. Kändes som tjejerna började tröttna lite så jag frågade om de ville ta en fisketur. Besökarna hade visst aldrig fiskat och var sugna på att testa. Sagt och gjort, vi packade in metspön i bilen och trotsade det nu avtagande regnet och begav oss mot sjön. Väl där åkte regnjackor på och vi traskade den lilla biten ut mot bryggan. Inte så mycket regn, helt vindstilla och vattenytan alldeles stilla förutom ringar där dropparna slår genom ytan. Vi var ensamma och lite magiskt var det. Tjejerna var alldeles tysta eller viskade för att inte skrämma bort fisken. VARFÖR åker jag inte hit oftare??? Brunt vatten och dyig botten så inte mycket att bada i och ingenting jämfört med havet, MEN det ger mig frid och ro i själen❤️ 

Det slutade regna, solen började kika fram och två små firrar fick komma upp en sväng på bryggan innan de simmade ner i vattnet igen. Härlig stund helt enkelt!

Väl hemma igen var det dags för besöket att bli hämtade och Mr tog med storisarna till friidrottsträning. ”Får jag spela på plattan”? frågade mini, JAAA sa jag! Satte i Avalon i öronen och slog mig ner i solstolen i lite lagom skugga av vår tall alldeles nära mina föräldrars honungsros…

Dogge kom direkt för att hålla mig sällskap ❤️ 

Dagen som började så TRÖTT och irriterande pga datakrångel avslutades i perfekt mode!!!!!

Nu väntar strax besök hos kära barnmorskan Sofia. Först ska vi dock hinna med lunch och dansuppvisning. Nr1 har sin sista danskollodag idag. Hon missar därför besöket, men jag får istället med mig mellans kompis, hihi! Återkommer med kommentarer från bm-besöket.

Enjoy your day ❤️ ❤️ ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *