Vecka 26 (25+0)

In i vecka 26 med stora kliv. Mini i magen är väldigt vild för tillfället och Nr1 fick känna på en rejäl spark igår som hon till och med tyckte kändes läskigt.
”Men alltså det kändes ju som att det kom ut en fot ur magen”. Hihi! Även jag rycker till när hon gör sina krumbukter som då och då känns som att det ska trycka ut skinnet…

I helgen fick vi till en super skön baddag. Även lilla mamman körde bikini även om jag ej badade. Jag har hittat en gammal sarrong som jag har över bikinibyxorna så att jag ändå kan ha min strumpa under. Toppen blev det och om jag sen vill bada så kan jag bara ta av den snabbt och ner i kylande vatten och sen får den åka på igen. Det finns hopp om beach -19 alltså även om själva beachvädret är ganska ovanligt känns det som.

Några bikinibilder på mig fick jag tydligen inte till. Möjligtvis att maken tog nåt ska kolla det, vet ju knappt själv hur jag såg ut ens, hehe! Vi fick med oss min bästa vän och hennes dotter också. Perfekt avslappnad dag och bäst av allt var att vi hade stranden alldeles för oss själva. Men att visa magen för solen för första gången detta år, blev lite tufft och kära aloe växten här hemma fick göra sitt sen på kvällen då lilla magen var lätt rödrosa, oups!

Avslutade beachdagen med att åka hem och kolla VM och matchen om brons. Åh så kul att de vann!!! Så hjärtans värda sitt brons. Efter att dessutom ha sett finalen igår kändes det som att de gjorde rätt i att vinna bronset istället för att förlora guldet. Tror inte de hade rått på USA även om jag tror de hade gjort minst lika bra ifrån sig som Nederländerna. Match med super goda hallon cheesecake i glas till, yummy!!

Minsting fotar mig på sniskan i min nyinköpta mammalångklänning som jag fyndade i en säljgrupp på FB härom dagen.

Igår bokade vi tillslut vårt första stopp på campingturnén. Blev en naturcamping bara knappa två timmar hemifrån och vi kommer nog vara där i minst fyra dagar. Bokningen gjorde att vi nu på allvar tagit tag i förberedelser och idag har jag dammsugit ur bilen för att i morgon börja packa in. En himla massa tvätt har jag betat av också. Barnen packade det mesta av sitt idag så i morgon när jag jobbar på ska de åka på en utomhusteater med mormors sin. Lika skönt att de ej är hemma känner jag för jag blir så fokuserad på packande och hinner inte med att se dem…

Men idag hade jag en lite surprise för dem. Nr1 har gjort en lista över saker hon vill göra på lovet och bland annat fanns det med att åka till en stor godisaffär i stan. Jag tänkte att det skulle ju passa alldeles toppen att göra inför campingen. Så jag sa åt dem att vi skulle in till stan, först göra lite måsten-ärenden och sedan skulle de få ett uppdrag. Uppdraget var ju alltså att köpa och sedan packa snask, hehe! Att komma in i en jätte godisaffär och tro att det går att plocka lite lagom mycket är nästintill omöjligt, skulle jag vilja säga. De hade varsin påse och jag sa ”plocka på ni”, vi vägde lite allteftersom men rätt som det var hade minsting fyllt upp 650g och då kände jag att det fick vara ett tak!! Även jag plockade en påse till mig och Mr och hela kalaset slutade med dryga 3 kg….WHAT!!!? Men men det ska ju kunna räcka i två veckor och nu behöver vi bara lägga pengar på glass i campingkiosken.
Väl hemma fördelade tjejerna sitt godis i småpåsar á 100g så att de sen ska kunna ta en sån ibland. En alldeles lysande överraskning tyckte de!! Film på hela packeriet kring köksbordet finns HÄR på instagram.

NUU ska jag sova!!
Sweet dreams darlings❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *