Fredag

Så har då första skolveckan betats av. Veckan har varit bra, men nog är det allt lite trötta tjejer här hemma i kväll. Inte bara skolan har dragit igång utan också friidrotten. Två kvällar med träning för storisarna plus att de båda hade varsin friidrottsdag i skolan. Mellantösen testade dessutom orientering en kväll (var dock inget för henne) så både trötta skallar och kroppar. Nu sitter de här i soffan med pyjamas på och mumsar popcorn och kollar Fångarna på fortet.

Minsting och jag hade popcornmys framför Rapunzel tidigare då de andra tränade och nu har hon somnat sött. Hennes träningar drar igång nästa vecka och det var nog bra, för det räckte gott med skolstart för henne. Hon började ju ettan i måndags. Och även om den största förändringen för henne var förra året då hon kom in i skolans värld så tror jag ändå att hon märker att nu är det skola och inte bara lek längre. Tyvärr, hon har så mycket lek i sig…även om hon tjatar om att hon vill ha läxor också, hihi!

Min lilla guldlock ❤️

Att storasystrarna börjat med träningar plus att de har testat fritidsgården två eftermiddagar har gett mig och mini väldigt mycket egentid. Förra året gick hon två eftermiddagar på fritids då jag pluggade lite men nu när det snart är dags för bebbe kände vi att det inte var någon idé att fortsätta med fritids i bara två månader. Därför kommer vi ha mycket tid tillsammans, känns som på den gamla goda tiden ❤️ Härom dagen bakade vi bullar till storasystrarnas stora glädje, mums!

I morgon förmiddag ska jag och kära bästa vännen min åka på en kvartersloppis. Tror nog egentligen att mina töser gärna skulle haka på men då polarn har lämnat sin tös till mormorn tänkte jag nog passa på att ta en tur på egen hand. Bara förmiddagen så sen blir det hemmamys i det varma vädret som ska komma åter. Även söndag ska bli varmt och då kanske vi ska få till en baddag. Vore mysigt även om jag tycker att det är helt ok att tempen håller sig under 20° och egentligen inte alls längtar efter att bli svettig igen.

Nu ska jag hänga med kidsen lite till innan läggdags, även för mig tror jag då jag vaknade redan 5:10 i morse!?

Hoppas ni får en ljuvlig helg!!!

❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *