Vecka 34

Kliver in i en ny vecka idag. Nästintill höggravid tror jag minsann snart jag kallas va? Är jag minsta lilla kissnödig när jag går ser jag definitivt höggravid ut då det gör att jag riktigt vaggar fram och jag får dessutom massa sammandragningar om blåsan är lite fylld.

Men jag känner mig oftast i rätt ok form och orkar fortfarande promenera i alla fall tre km obehindrat. Vår runda här i byn på 4,4km funkar också men sist jag gick den blev jag himla trött i kroppen efteråt så jag håller mig till skogsvägenturen som landar på ca 3km. Minst en sådan tur om dagen mår jag kanon av, men helst går jag den både morgon och kväll.

Idag startade vi veckan med just skogssvängen OCH vilken tur det blev. Såå makalöst fint där ute och luften var frisk och klar, jag drog till och med på mig en liten mössa. Kanske inte helt nödvändig men skönt och så mysigt med höstkänsla.Skogsmulle med och utan mage, hihi! Så kul med ljuset från fönstret som liksom trollade bort magen…har glömt hur jag är utan den, men här blev det ju tydligt. Känns på dessa bilder som att det är mest magen som blivit stor, kroppen ser ut ganska som innan. Även om magen ju inte väger 15kg så lite ökning all-over måste det ju vara också.

Super härlig morgontur som sagt och bilderna ovan talar ju för sig självt. Magiskt och den perfekta energiboosten för denna vecka ❤️

Efter vår runda drog jag igång med brödbak, jag konsulterade bästisen min som gör så himla gott bröd jämt. Inte så att mitt är värdelöst men hennes är mmmmmunms!! Eftersom hon gör det ofta och mycket på känn och efter vad som finns hemma följer hon inget direkt recept men försökte ändå ge en hint om vad och hur mycket jag skulle ha i. Tror nog jag fick till det och nu börjar det lukta galet gott här hemma då första plåten nyss tagits ur ugnen. Jag minns från när jag var liten hur härligt det var att komma in hemma och det luktade nybakat…blir glada barn här om nån timma.

Medan degen jäste var jag en tur in till stan och fyllde på med några fler tygblöjor som en tjej i en fb-grupp sålde. Fick för mig att jag har lite för dåligt med småtting size, har egentligen ingen aning dock, haha!

Helgens byfest blev jätte trevlig. Många från närområdet var med och så mycket barn det bor här i krokarna. Mina töser tyckte det var super kul. Pingis, traktorsläpåkning, lekar och fiskedamm hade de ordnat och när det var mörkt fixade barnen själva en spökjakt.
Vi vuxna satt väl mest och pratade, haha! Väldigt bra grannar har vi kom vi fram till.
Kul att piffa till sig lite också för en gångs skull…

Dags för ny plåt i ugnen.
Önskar Er alla en underbar vecka ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *