Popcorn, sötsmet och the Hook

Har mellantösen hemma idag. Hon hade huvudvärk och var sliten igår så hon behövde helt enkelt en dag hemma. Hon går i en till och från ganska stökig klass och just nu har de vikarie då ordinarie har influensa. Vilket så klart gör det lite oroligare i klassen. Min Nr2 har alltid varit ganska känslig för röriga miljöer och är den av mina tjejer som blir mest påverkad och trött av det.

Vi tog en promenad i morse och slog sen in paket till storasyster som fyller 12 i helgen. Mumslunch bestående av klyftpotatis och fetaostsås och nu har vi krupit ner i soffan framför film.

Jullan som Tingeling

Det var inte bara dottern min som behövde en dag som denna. Jag som spenderade fem timmar på köpcenter igår, shoppandes presenter har känt mig lite sliten i kroppen idag. Visserligen boostade jag med en lång lunch med en vän mitt i igår, men mitt ben efter strosande på hårda golv var i lite väl tuffaste laget.

Såå massa mys idag helt enkelt.

När jag blir lite sötsugen är sötsmet mitt to go to. Kokosolja, ghii, rörsocker, havregryn, russin, solrosfrön, sesamfrön, kokosflingor, vanilj…de frön, nötter och kryddor som passar helt enkelt. Så detta tillsammans med popcorn fick agera filmsnacks. Jammi!

Nu trillar snart de andra två in här hemma. Mr är i storstan och jag ska kanske få nåt gjort här hemma som inte bara är mys och slappläge på.

Bara en sak till kolla in min härliga start på dagen

Hoppas ni alla har skön torsdag ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *